Ožegović: Đukić nas stalno opominje...

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.04.18. | 11:41

Dve želje Partizanovog napadača posle gostovanja u Bačkoj Palanci - da se u ekipu vrati Zoran Tošić i da se od povrede oporavi golman OFK Bačke

Partizan u formi. I Ognjen Ožegović u formi. Niz dobrih rezultata aktuelnog osvajača duple krune u značajnoj meri zavisio je i od učinka 24-godišnjeg napadača, strelca i asistenta na Banovom brdu protiv Čukarilčkog, poentera protiv Javora u Ivanjici i vesnika trijumfa u Bačkoj Palanci.

Petog uzastopnog za crno-bele.

Izabrane vesti

Premijerno gostovanje na stadionu „Slavko Maletin Vava“ Ožegović je obeležio iznuđenim, a potom i realizovanim jedanaestercem i u već na početku utakmice dao sastavu Miroslava Đukića preko potreban impuls.
Za svaku ekipu je dobro kad se golovi postignu što ranije, kako bi se protivnik otvorio. Samim tim bismo dobili mogućnost da postignemo još golova. Vođstvo nam je mnogo značio, kako ne bismo bili pod tenzijom u smislu jurenja rezultata“, predočio je nekadašnji špic Čukaričkog.

Trenutno je na koti od deset golova ove sezone. Mogao je i do jednog više da je u drugom poluvremenu, umesto prečke zatresao mrežu. Generalno, realizacija je bila najveći problem crno-belih u subotu, pošto su stvorili dovoljno prilika da znatno pre pogotka Leandrea Tavambe „zaključaju“ utakmicu.
„Morate da čuvate mrežu, ali i da date još golova da biste se osigurali. Imali smo šansi, nažalost ih nismo realizovali, preko Armina Đerleka nekoliko minuta posle vođstva, pa do moje propuštene prilike. Jednostavno se desi, iz velike želje…“

Za Parni valjak je najbitnije da je prebrodio turbulentni peirod s početka 2018.
Šef nas stalno opominje da sve radimo iz mirnoće. Da ne žurimo. Da sagledavamo svaku utakmicu za sebe i fokusiramo se na onu sledeću. Nama je trenutno imperativ Borac, kao i svaka ekipa biće motivisan u Humskoj. Želimo da svi saniraju povrede, da se vrati Zoran Tošić i da budemo zdravi za plej-of koji sledi kasnije“.

Susret u Bačkoj Palanci obeležila je i povreda golmana OFK Bačke Nemanje Jevrića, baš u situaciji kad je skrivio jedanaesterac oborivši Ožegovića u drugom minutu. Nekako je izdržao još 15-ak, ali je povreda očigledno teže prirode, pa je mesto među stativama ustupio Rastku Šuljagiču.
Zaista mi je žao. Takve stvari mogu da se dese svakom od nas. Fudbal nema milosti. U želji da daš najbolje svom timu nekad i ne razmišljaš o posledicama. Proteklih meseci imali smo mnogo povređenih igrača, među kojima sam bio i ja. Profesionalni fudbal to nosi sa sobom. Ovom prilikom pozdravljam Jevrića u svoje i ime cele ekipe. Želimo mu brz oporavak“, kolegijalno će Ognjen Ožegović.

FOTO: Star sport


tagovi

Ognjen Ožegović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara