""
""

Ožegović: Pokazali smo zube, više niko ne sme da se zaleće na nas!

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.08.15. | 23:26

“Ajde baš ne mora ta Borusija. Sve samo ne njih, ipak su oni pre dve godine igrali finale LŠ", rekao je Mirko Ivanić komentarišući potencijalne rivale za poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope

Fudbaleri Vojvodine i Evropa nastavili su da idu ruku pod ruku. Iako su na svom terenu izgubili od Sampdorije u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Novosađani su prošli dalje zahvaljujući trijumfu u prvom meču, a napadač Ognjen Ožegović smatra da je ekipa za 180 minuta pokazala i kvalitet i karakter.

Izabrane vesti

Lale su u revanšu na Karađorđu izgubile sa 2:0, ali su propustile nekoliko odličnih prilika da zatresu mrežu nesigurnog golmana Vivijana.
“Igrali smo taktički dobro i ovaj rezultat nije baš realan jer smo i mi imali šanse, a oni su iz svoje dve dali dva gola. Najbitnije je da smo prošli. Možda smo očekivali da će oni više da se otvore, pa je to uticalo na tok utakmice“, rekao je Ožegović novinarima posle meča u Novom Sadu.

Na pitanje o žrebu za poslednje kolo, ali i o tome što se večeras Sampdorija nije zaletela na sve ili nista, Ožegović je odgovorio:
“Pokazali smo zube u prvoj utakmici, pa se nisu zaletali. A verovatno se neće zaleteti ni bilo ko drugi, ma koga dobijemo jer su sada svi videli da znamo da igramo fudbal. Što se tiče žreba, daj bože da dobijemo nekog što lakšeg, manite se ovih ekipa iz liga petica. Ali, ako smo pobedili Sampdoriju u Torinu sa 4:0, ne znam zašto ne bismo smeli da razmišljamo i o grupnoj fazi Lige Evrope“, zaključio je golgeter Novosađana.

Neumorni vezista Vojvodine Mirko Ivanić priznao je da je bio donekle iznenađen taktičkim opredeljenjem ekipe iz Đenove.
“Egal utakmica, bez obzira na rezultat i na to što oni imaju za čim da žale. Sampdorija je odigrala pravi italijanski fudbal, nije krenula na sve ili ništa. Možda smo se baš zato malo iznenadili i trebalo nam je vremena da se priviknemo na to“, istakao je Ivanić.

Iako su Lale pune samopouzdanja, Ivanić bi ipak voleo da na sutrašnjem žrebu za poslednje kolo kvalifikacija izbegne Borusiju.
“Ajde baš ne mora ta Borusija. Sve samo ne njih, ipak su oni pre dve godine igrali finale LŠ. Mada i ko god drugi da dodje verovatno će biti favorit. Ipak, videli smo i protiv Sampdorije da to ništa ne mora da znači“, poručio je Ivanić.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Srbijaognjen ožegovićMirko IvanićLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara