""
""

PAOK kvari posao Partizanu

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.06.14. | 19:47

Klub iz Soluna se uključio u trku za Marka Lomića iako nema dovoljno novca da ispuni zahteve nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje

Dva crno-bela tima bore se za potpis Marka Lomića. Posle Partizana koji je potvrdio želju da po treći put angažuje iskusnog levog beka, interesovanje za doskorašnjeg prvotimca Dinama iz Moskve pokazao je i grčki PAOK.

Prema informacijama iz Soluna klub sa stadiona Tumba već je kontaktirao Lomića i njegove menadžere i ozbiljno se uključio u trku za potpis, ali je pitanje kako će se stvari u ovom slučaju odvijati, jer sa istog mesta stižu i vesti da bivši srpski reprezentativac traži više novca nego što je PAOK u mogućnosti da mu ponudi na ime plate. Iz tog razloga čini se da je Marko Lomić bliži Partizanu, između ostalog i zbog najave da će 14. juna početi pripreme u ekipu Marka Nikolića

Izabrane vesti

Iz Grčke stižu i informacije da je Bojan Šaranov na korak od prelaska u PAOK, a ovaj transfer je uslovljen činjenicom da je Makabi iz Haife angažovao Vladimira Stojkovića, pa će Izraelci verovatno proslediti drugog srpskog golmana u Solun.

A što se tiče još jednog Srbina u PAOK-u Zvonimira Vukića njegova budućnost u crno-belom dresu je neizvesna jer ga tek očekuje nastavak pregovora sa upravom kluba oko produžetka saradnje. 

(foto: Action Images)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko Lomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara