Partizan bez Ožegovića na Dance

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.08.18. | 14:15

Napadač mora na još jedno bolovanje

Drugi put otkako je počela sezona, mora Ognjen Ožegović na bolovanje. Napadač Partizana povredio se na nedeljnom gostovanju Zemunu i kako je MOZZART Sportu potvrđeno u Humskoj 1 neće biti na raspolaganju Zoranu Mirkoviću za duel sa Nordsjilandom (četvrtak, 20.30. TV Arenasport 1).

Ožegoviću je u Gornjoj varoši oštećen mišić natkolenice, zbog čega ne trenira sa ekipom i sigurno će propustiit revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a pod upitnikom je i za prvenstveni duel petog kola Superlige sa Radom, u nedelju na Topčiderskom brdu. Podsetimo, prethodno je zbog lakšeg potresa mozga na gostovanju Radniku ispao iz kombinacije za prvi meča sa Trakaijem, a sad ga neće biti u rotaciji za susret u kome se od crno-belih očekuje da potvrde plasman u plej-of, s obzirom da imaju sjajan rezultat iz prvog duela.

Izabrane vesti

Ovo znači da od klasičnih napadača stručni štab na raspolaganju ima samo Rikarda Gomesa i Nemanju Nikolića, s tim da postoje dileme da li je novajlija iz Spartaka spreman za svih 90 minuta. Od ranije su povređeni vezista Zoran Tošić (odsustvovaće još dva i po meseca) i levi bek Zlatan Šehović (očekuje se da konkuriše za duel sa Građevinarima).

FOTO: Star sport


tagovi

Ognjen Ožegović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara