"Škuletić u zagrljaju Grbića"
"Škuletić u zagrljaju Grbića"

KRAJ: Nefči - Partizan 1:2 (VIDEO)

Vreme čitanja: 5min | čet. 28.08.14. | 19:03

Pratite revanš poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope UŽIVO uz MOZZART Sport

Škuletić u zagrljaju Grbića19.56 - KRAJ! Partizan je pobedio Nefči 2:1 i plasirao se u Ligu Evrope! Petar Škuletić je sa dva gola bacio Nefči na kolena, ali je nažalost u finišu meča dobio crveni karton. 

19.54 - Miloš Ostojić je ušao u igru u 94. minutu umesto Andrije Živkovića

Izabrane vesti

19.53 - Domaći fudbaleri nisu mogli sportski da podnesu poraz i posle gola Škuletića je usledila tuča na terenu! Ramos je dobio crveni karton zbog udaranja Škuletića, a potom su isključeni i Kaje i nažalost Petar Škuletić. Ukupno tri crvena kartona za fudbalere Nefčija...

19.51 - GOOOL! Partizan vodi 2:1! Andrija Živković je dva puta bio u situaciji "oči u oči" sa Stamenkovićem i nije bio precizan , ali je Škuletić natrčao na odbijenu loptu i poslao je u praznu mrežu. Korpulentni napadač je odveo Partizan u Ligu Evrope! 

19.49 - Četiri minuta nadoknade, Ostojić čeka da uđe u igru. 

19.48 - Jalovi pokušaji Azera, počela je nadoknada vremena, Partizan je na pragu Lige Evrope... 

19.44 - Partizan ima igrača više! Nefčijev napadač Ernest Nfor je u 85. minutu zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton zbog neopreznog starta nad Brankom Ilićem

19.43 - Nikolić je odlučio da svim silama brani 1:1. U 85. minutu mladi Pantić je zamenio potrošenog Lazovića... 

19.42 - Hadžijev pravi izmenu. Strelac jedinog gola Vobaj je napustio teren, a ušao je vezista Masimov. Sprema se izmena i u ekipi Partizana... 

19.39 - Partizan drži situaciju pod kontrolom, ali te se očekuje ofanziva Nefčija u poslednjih desetak minuta. Crno-beli se svesno povlače pred gol Lukača

19.35 - Lazović je propustio stopostotnu šansu da sa pet metara savlada Stamenkovića

19.33 - Fantastičan pokušaj Škuletića spoljnim delom levog stopala sa nekih 18 metara, ali je i Stamenković fenomenalno intervenisao. Korner za Partizan. 

19.25 - Nefči u velikom naletu, Kanales je pucao, Lukač odlično odbranio.

19.19 - Nikolić reaguje ubacivanjem Saše Ilića, izašao je Grbić.

19.18 - U ovom trenutku sve je otvoreno. Partizan i dalje ima rezultat koji ga vodi u Ligu Evrope, ali eventualni sledeći gol Nefčija odveo bi predstavnka Azerbejdžana dalje, zbog većeg broja popgodaka u gostima.

19.18 - Neshvatljiv propust odbrane Partizana. Vobaj je prošao pored Nemanje Petrovića i lagano matirao Lukača.

19.17 - Goooool. Nefči je poravnao na 1:1. Strelac je Vobaj.

19.12 - Dvostruka izmena u Nefčiju, na terenu su vezista Bertuči i napadač Kanales. Jasno je da trener domaćih želi preokret. Da li će mu se rizik isplatiti?

19.09 - Enfor je postigao gol za Nefči, ali je to učinio iz nedozvoljene pozicije, pa je pomoćni arbitar signalizirao ofsajd, a glavni to prihvatio. Ništa od izjednačenja.

19.05 - Treneri nisu menjali sastave u pauzi.

19.04 - Počelo je drugo poluvreme.
---------------------------------------------------------

Parni valjak juri ka Ligi Evrope. Sjajnom reakcijom Petra Škuletića, jedini preostali srpski predstavnik na međunarodnoj sceni vodi 1:0 posle prvog poluvremena revanša sa Nefčijem i nalazi se na dobrom putu da obezbedi plasman u grupnu fazu.

Crno-beli su sasvim pristojno igrali po teškom terenu stadiona „Tofik Bahramov“ u Bakuu, smirili početne napade Azera, pokušavali dubinskim pasovima i jedan takav Andrije Živkovića bio je dovoljan Škuletiću da savlada Sašu Stamenkovića.

Ekipa Marka Nikolića je u sjajnoj poziciji, jer u ovom trenutku vodi ukupnim rezultatom 4:2, ali da se ne bi desi preokret (domaćinu potrebna dva gola, bez ijednog primljenog) moraće da „zategne“ odbranu, koja je povremeno pokazivala slabosti.

18.49 - Kraj prvog poluvremena.

18.37 - Porozna je odbrana Partizana, ali Flavinjo nije uspeo da primi loptu, iako je bio u opasnom zaletu.

18.35 - Pokušao je Živković, pored stative.

18.32 - Kakva šansa za Nefči! Izgubljena lopta Partizanovih igrača u opasnoj zoni, Vobej je opalio po lopti, ona nezgodno odskočila pred Lukačem, koji ju je još i zakačio i izbacio u korner.

18.29 - Abdulajev pravi gostima ogromne probleme po desnoj strani. Srećom po Partizan njegov oštar centaršut samo je proleteo petercom.

18.25 - U ovom trenutku crno-beli imaju sjajan rezultat. Nefči mora da postigne dva gola, a ne primi nijedan ako misli da ide dalje. Partizan je na odličnom putu da se plasira u Ligu Evrope!

18.24 - Sjajna reakcija Partizanovog napadača. Odlično je utrčao u prostor i iskoristio pas Andrije Živkovića u dubinu i elegantno matirao Stamenkovića.

18.24 - Goooool. Partizan vodi 1:0. Petar Škuletić je strelac.

18.19 - Povreda Branka Ilića. Štoper Partizana je posle duela glavom sa Kardosom ostao da leži na zemlji, ali nastaviće susret.

18.17 - Sad je udarac iz ugla za Nefči. Bez opasnosti po ekipu iz Humske.

18.15 - Prvi korner za crno-bele.

18.13 – Vobaj atraktivno pokušava makazicama, Lukač brani.

18.11 - Andrija Živković je probio po desnoj strani, Škuletić iz okreta nije uspeo kvalitetno da šutira.

18.10 - Lukav pokušaj Vobaja. I da je postigao gol ne bi bio priznat zbog ofsajda.

18.09 - Miran period utakmice. Ko će prvi da se odluči na pritisak?

18.04 - Nefči prvi preti, šutirao je Abdulajev, Lukač brani.

18.03 - Prva sporna situaicja. Škuletić i Stamenković u duelu, golman Nefčija je izgleda oborio napadača Partizana, ali i loptu. Sudija iz Austrije nije pokazao na belu tačku.

18.02 - Ako je suditi na osnovu TV snimka, teren na stadionu "Tofik Bahramov'' je u katastrofalnom stanju, "fleke" su jasno uočljive na igralištu.

18.00 - Susret je počeo. Partizan igra u crnim dresovima.

-----------------------------------------------

REVANŠ PLEJ-OFA ZA PLASMAN U LIGU EVROPE

NEFČI – PARTIZAN 1:1
/Vobaj 58 - Škuletič 24/, prvi meč 2:3

Baku
Stadion Tifik Bahramov
Kapacitet: 31.200
Sudija: Robert Šorgenhofer (Austrija)
Žuti kartoni: Enfor, Ramos, Vobaj (Nefči), Vulićević (Partizan).

NEFČI: Stamenković – Kaue, Junužade, Kardoso, Denis – Sejidov (od 54. Kanales), Ramos – Abdulajev, Vobaj, Flavinjo (od 54. Bertuči) – Enfor. Trener: Bujukaga Hadžijev.

PARTIZAN: Lukač – Vulićević, B. Ilić, Stanković, Petrović – Brašanac, Drinčić, A. Živković, Grbić (od 59. Saša Ilić) – Lazović, Škuletić. Trener: Marko Nikolić.

-----------------------------------------------------

Partizan počinje meč sezone bez Saše Ilića. Iako je u proteklom kolu Superlige doneo prevagu protiv Donjeg Srema, legendarni kapiten crno-belih ostao je na klupi za meč sa Nefčijem, pa će crno-bele na revanš susret plej-ofa za plasman u Ligu Evrope povesti njegov zamenik Vojislav Stanković.

U odnosu na duel od pre sedam dana u Beograd, u startnih 11 nema Nikole Ninkovića (ostao na klupi), a jedini fudbaler na koga Marko Nikolić ne računa za meč u Azerbejdžanu, iako je doputovao u Baku, jeste Nikola Gulan.

Crno-beli su pre sedam dana slavili sa 3:2, zbog čega im na stadionu „Tofik Bahramov“ odgovara pobeda, remi ili svaki poraz od gola razlike u slučaju da postignu makar tri. Ako Nefči slavi 3:2 igraće se produžeci, a bude li isti rezultat na snazi i posle 120 minuta putnika u grupnu fazu Lige Evrope odreiće – penali.

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

Liga EvropeNefčiFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara