""
""

Partizan pozvao talentovanog plejmejkera iz Aleksinca, nesuđenog zlatnog Orlića (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.08.15. | 13:42

Kako saznaje MOZZART Sport, Andreja Stevanović će se naći na prozivci 17. avgusta...

Košarkaški klub Partizan pripreme za novu sezonu počinje 17. avgusta, a trener Duško Vujošević će tada ekipi predstaviti i dva nova lica - doskorašnjeg centra užičke Slobode Miloša Koprivicu, koji je nedavno potpisao trogodišnji ugovor i talentovanog plejmejkera Andreju Stevanovića, novo potencijalno pojačanje crno-belih. 

Izabrane vesti

Kako MOZZART Sport saznaje, organizator igre aleksinačkog Napretka dobio je poziv uprave Partizana da se pojavi na prozivci sredinom meseca, posle čega bi trebalo i da stavi paraf na saradnju sa velikanom iz Humske, u slučaju da prethodno prođe probu. 

Stevanović je produkt škole kragujevačkog Radničkog, koji je na nagovor tadašnjeg trenera Miroslava Nikolića pre dva leta prebačen u prvi tim. Ubrzo je dobio i četvorogodišnji ugovor. Osetio je i slast igranja Jadranske lige pretprošle sezone (između ostalog igrao i protiv Partizana prim. aut.), ali je klub iz srca Šumadije prošlog leta ugašen.

Proteklu sezonu 20-godišnji plejmejker proveo je u Aleksincu, gde je igrao B ligu i vrlo brzo pokazao da je njegovo mestu u višem rangu takmičenja - pošto je prosečno beležio po 18 poena i četiri asistencije i bio prvi strelac ekipe. 

Stevanović je bio i na najužem spisku mlade reprezentacije Srbije koja je nedavno postala šampion Evrope u italijanskom Linjanu, ali je zbog povrede morao da napusti pripreme. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK PartizanNapredak Aleksinackošarkaški prelazni rokJadranska ligaAndreja Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara