""
""

Partizan - tim koji vam je doneo najviše para!

Vreme čitanja: 3min | ned. 31.12.17. | 12:10

Rezime godine u Ligi šampiona, Ligi Evrope i kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji

Stereotipi i predrasude, navijačka ostrašćenost, dobre ili loše navike, zablude... Sve su to faktori koji utiču na psihologiju kladilaca prilikom sastavljanja tiketa, a spuštanje zavese na 2017. godinu u Ligi šampiona, Ligi Evrope i kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji donelo je jedan iznenađujući podatak: Partizan je bio najzahvalniji za igru!

Izabrane vesti

Crno-beli su "pročitani" gotovo svaki put. Remi na startu protiv Jang Bojsa (1:1) niste preterano čačkali... Međutim, dve nedelje kasnije, obilato je naplaćen veliki preokret Dinamo Kijeva u Beogradu (2:3). Namirisali ste i tvrd meč protiv Skenderbega u Albaniji (0:0) i ne upuštavši se preterano u konačan ishod ponovo indirektno - zaradili.

Plodonosno je okončano i poverenje ukazano srpskom šampionu protiv Skenderbega u narednoj utakmici (2:0), ali i Jang Bojsa (2:1). I svakako najlakši posao za kladioce predstavljalo je Partizanovo gostovanje u Kijevu. Ima li boljeg osećaja nego za nešto više od pola sata praktično "štiklirati" par? Toliko je vremena trebalo ukrajinskom predstavniku da sa tri pogotka "izudara" protivnika koji je već obezbedio plasman u nokaut fazu i bez rezultatskog imperativa stigao na Olimpijski stadion. Ostatak duela bio je samo puka formalnost, a razlika u trenutku kada je Pavel Žil označio kraj ostala je nepromenjena (4:1).

Interesantno, Crvena zvezda se četvrtkom najviše puta nalazila na vašim tiketima! Ali, nije donela toliko uspeha koliko njen večiti rival... Arsenal i Keln su vas "zakopali" i remijem, odnosno porazom u duelima sa našim viceprvakom veliki broj vaših tiketa poslali u kantu za đubre.

Pre nego što vam otkrijemo još nekoliko informacija, dodaćemo da su pored Zvezde i Partizana, svi osim Skenderbega na vrhu liste najigranijih parova. Umesto Albanaca "ušunjao" se - očekivano - Milan.

Najviše igrali: Crvena zvezda, Keln, Partizan, Arsenal;
Najviše doneli: Partizan, Nica, Varegem, Lokomotiva Moskva;
Najviše uzeli: Marselj, Makabi Tel Aviv, Salcburg, Slavija Prag;

LIGA ŠAMPIONA

Kada je reč o Ligi šampiona, najviše novca otišlo je na Mančester Junajted. Nešto manje zastupljeni bili su Juventus i Bajern, dok je na četvrtoj pozicij Barselona, čija su vas dva kiksa papreno koštala. Kada se podvuče crta, saberu i oduzmu aktiva i pasiva, na svim pomenutim timovima ste "u plusu". Ali, to ne znači da ste na njima i najviše profitirali... PSŽ je u novčanom smislu najviše doneo, Bajern takođe, a ispod ovog dvojca su Napoli i - Lajpcig! Da, dobro ste pročitali - Lajpcig. Objašnjenje je jednostavno: njegove pobede plaćaju mnogo dobro, a i u duelima kada je autsajder, trijumf protivnika vredi dosta.

Najviše igrali: Mančester Junajted, Juventus, Bajern, Barselona;
Najviše doneli: PSŽ, Mnačester Siti, Napoli, Lajpcig;
Najviše uzeli: Bazel, Maribor, Atletiko Madrid, Barselona;

KVALIFIKACIJE ZA SP, EVROPA

Ubedljivo najviše novca uplaćeno je na Srbiju. Verovali ili ne, čak 120 odsto više u odnosu na ostatak reprezentacija! Na Orlovima ste, verovali ili ne, "na nuli"! Hrvati su se našli odmah iza nas, ali su bili jedna od mina kvalifikacionog ciklusa. Istina, ne najveća... Džepove nisu punili ni Španci, ni Francuzi, već - Poljaci. Mislili ste da će Farska Ostrva biti džak za udaranje u Grupi B, ali su vam njihove pobede protiv Letonije i Andore, kao i tri remija došli glave. 

Najviše igrali: Srbija, Hrvatska, Vels, Italija;
Najviše doneli: Poljska, Nemačka, Norveška, Slovačka;
Najviše uzeli: Farska Ostrva, Vels, Island, Republika Irska;

(FOTO: Action Images)


tagovi

kvalifikacije za sp 2018Liga EvropeLiga šampionameđunarodni fudbalMundijal 2018FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara