""
""

CRNO-BELI U PROBLEMU: Rašović ne može da vodi ekipu protiv Zvezde?

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.05.13. | 07:37

Ukoliko se kroz nekoliko dana ne regulišu status i isplata bivšeg trenera Vermezovića novi trener crno-belih neće moći na klupu u derbiju

Tek što je seo na užarenu klupu Partizana, Vuk Rašović suočava se sa velikim problemom! Naime, pošto crno-beli još nisu postigli dogovor sa bivšim šefom struke Vladimirom Vermezovićem o isplati dugovanja i primanja do kraja sezone (po ugovoru koji je potpisan na jednu plus jednu godinu), mladi stručnjak mogao bi da propusti derbi sa Zvezdom koji je na programu 18. maja u Humskoj, pišu Večernje novosti.

"Raskid još nije dogovoren, ugovor je imao opciju da se produži na još godinu dana u slučaju da se igra Evropa i da se osvoji titula. Ali šta da se radi, korektno smo se rastali, zamereno mi je na gubitku bodova i lošoj formi ekipe", rekao je posle smene Vermezović.

Izabrane vesti

Procedura u sličnim situacijama je prilično jasna. Potvrda o izmirenju obaveza prema bivšim trenerima bi trebalo da stigne na adresu Zajednice superligaša u opsegu od dva takmičarska meča. Ukoliko sredstva ne budu izmirena ili isplata dugova ne uđe u proces kod Arbitražne komisije, novi trener na klupi može da sedi samo u prelaznom periodu - a to su dva naredna kola. S obzirom na to da je Rašović vodio ekipu protiv Nišlija u Humskoj i čeka ga gostovanje u Kragujevcu, crno-beli bi, ako se situacija ne pomeri sa mrtve tačke, mogli da ostanu bez šefa struke za večiti derbi.

"Zasad nam niko iz Partizana nije dostavio dokument o rešenom statusu smenjenog trenera, niti je pokrenut postupak. Ali, ima još vremena da se to reši", poručio je generalni sekretar Zajednice superligaša Miodrag Janković.

Dakle, na potezu su čelnici Partizana, koji će narednih dana morati brže da delaju ukoliko ne žele da u najvažnijem meču sezone ekipa ostane bez trenera...

(foto: MN Press)


tagovi

FK PartizanSrbijaSuperligavuk rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara