"Marković, Jojić i Mitrović sa Partizanovom maskotom Čempijem"
"Marković, Jojić i Mitrović sa Partizanovom maskotom Čempijem"

Partizanova fabrika asova: Stižu naslednici Markovića, Mitrovića i Jojića

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.06.14. | 14:00

Crno-beli u Zemunelu nastavili tradiciju organizovanja omladinskog kampa

Marković, Jojić i Mitrović sa Partizanovom maskotom ČempijemPartizan nastavlja brižljivu negu o budućim asovima. Na terenima Sportskog centra Zemunelo, crno-beli drugu godinu uzastopno organizuju Omladinski kamp,koji ovog leta obuhvata dečake rođene u period od 2000. do 2006.

Ovogodišnjem kampu odazvalo se ukupno 130 polaznika, a posle zavšetka prve smene, njima je diplome, kao sveočasnsto o uspešnom zavšetku mini školovanja druge najbolje omladinske škole u Evropi (iza slavnog Ajaksa)podelio direktor Momčilo Vukotić.
"Utisci sa kampa su još bolji nego lane, jer se interesovanje drastično povećalo, o čemu svedoči I broj učesnika. Kamp ima dva cilja. Najpre marketinški, kojim našu omladinsku školu i Partizan generalno želimo da približimo deci svih uzrasta, kako bi se vezali za klub. A drugi je sportski, jer je ovo idealna prilika da mališani pokažu kvalitet, skrenu pažnju i eventualno nas nateraju da ih angažujemo", rekao je Vukotić.

Izabrane vesti

Momčilo Vukotić, direktor omladinske škole PartizanaOsim dodele diploma, crno-beli su danas podsetili da su tokom 2014. potpisali protokole o saradnji sa 12 škola fudbala iz Beograda iz unutrašnjosti, kako bi proširili skauting mrežu u lovu na talente. Reč je o sledećim klubovima i školama: Sirmijum (Sremska Mitrovica), OFK Vršac junajted, FK Loznica, CFK Vrbas, Radnički Kovin, OFK Topličanin Prokuplje, Apolon Kragujevac, KMF Forum Vršac, Sportska organizacija Univerzal iz Sremske Mitrovice, Trepča iz Kosovske Mitrovice, Olimpik Novi Beograd i Vrnjačka Banja.
"Činimo sve da Partizanovu školu proširimo, tako što ćemo pokriti kompletan region Srbije, gde ćemo imati baze i filijale, da nam to bude izvor budućih talenata. Želim da iz ove smene za nekoliko godina vidim momke u prvom timu, jer znate da se Partizan opredelio za strategiju pružanja šanse deci iz podmlatka, o čemu svedoči činjenica da smo, kad posle odlazaka Lazara Markovića, Aleksandra Mitrovića i Miloša Jojića, potpisali profesionalne ugovore sa šestoricom dečaka iz omladinskog pogona. I taj trend ćemo nastaviti", najavio je Momčilo Vukotić.

(FOTO: MN Press)     

 

 

 

 

 


tagovi

SuperligaSrbijaFK Partizanomladinski kampMomčilo Vukotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara