""
""

Paskval: Ovo je sjajno!

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.12.17. | 21:22

"Znali smo da je Zvezdin prosek u napadu 78 poena, zato smo probali da igramo što jaču odbranu", naveo je trener Panatinaikosa

Trener Panatinaikosa Ćavi Paskval bio je veoma zadovoljan zbog pobede nad Crvenom zvezdom u hali Pionir, a posebno je istakao dobru igru u odbrani.
"Teška utakmica, ali smo to i očekivali. I prethodna dva naša meča su bila takva. Igrali smo dobru odbranu u drugom poluvremenu, a malo smo u napadu izgubili ritam. Na kraju smo zasluženo slavili", rekao je Paskval na konferenciji za novinare posle meča.

Izabrane vesti

Da li je očekivao bolju igru Zvezde?
"Znali smo da je Zvezdin prosek u napadu 78 poena, zato smo probali da igramo što jaču odbranu. Uradili smo sjajan posao. Ne mogu da pričam o Zvezdi, već o svom timu."

Na novinarsku konstataciju da bi Panatinaikos mogao ove sezone da bude jedan od glavnih kandidata za plasman na Fajnal for, Španac je rekao:
"Teško je predvideti. Nije ovo baš trenutak da se razmišlja od tome. Idemo dan po dan, meč po meč, pa ćemo videti dokle ćemo da stignemo. Naši navijači zaslužuju Fajnal for i potrudićemo se da im pružimo to zadovoljstvo."

Nik Kalates nije igrao zbog povrede, da li je to u neku ruku bila povoljna okolnost za druge igrače da uskoče?
"Da li sa razlogom ili ne, ali posebno su niži igrači iskoristili šansu koja im se pružila", zaključio je Paskval.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Ćavi PaskvalFK Crvena zvezdaEvroligaPanatinaikos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara