""
""

Pazi, lomljivo! Drejmonde, prijatelju, zašto opet u Adamsov ponos?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.05.16. | 09:15

"Ovo se jednom već desilo. Baš je precizan", poručio je centar Oklahome

Oklahoma je ozbiljno izgrmela i u trećoj utakmici finalne serije Zapadne konferencije i ponovo pregazila Golden Stejt, a osim pobede Tandera u centru pažnje ponovo su bila dvojica ljutih protivnika na parketu - Drejmond Grin i Stiven Adams

Izabrane vesti

Naime, jedan od najboljih igrača Voriorsa optužen je da je namerno šutnuo centra Oklahome u međunožje posle jedne akcije važećeg šampiona. Grin nije uspeo da završi akciju na željeni način, pa je podigao nogu tako visoko da je Adamsa udario u ponos... Ponovo! Da, dobro ste pročitali - opet. Drugi put u dve utakmice.
"Iskreno, meni deluje da Drejmond to radi namerno. Pa to je uradio i u prošlom meču", rekao je Rasel Vestbruk nakon utakmice, dok je Adams takođe imao šta da poruči:
"Ovo se jednom već se desilo. Baš je precizan".

I istina, Drejmond Grin je zaista napravio identičan incident i u prethodnoj utakmici, zbog čega je sada zasut drvljem i kamenjem. A kako se šuška u košarkaškim krugovima u Sjedinjenim Američkim Državama, Grin bi čak mogao da bude i suspendovan za četvrtu utakmicu ukoliko Disciplinska komisija NBA lige donese takvu presudu.

Evo i snimka incidenta koji je uzburkao strasti:

A evo kako je to izgledalo i u prošloj utakmici:

(FOTO: Printscreen Via Vine)


tagovi

Stiven AdamsNBA ligaDrejmond Grin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara