"Van Gal i promašaj Depaj"
"Van Gal i promašaj Depaj"

Plaćen 28.000.000 evra, a igra za rezerve (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.02.16. | 19:57

Mmefis Depaj po kazni za očajnu igru protiv Čelsija večeras nastupa za Junajtedov tim do 21 godine

Van Gal i promašaj Depaj

Memfis Depaj uvršten je večeras u tim Mančester Junajteda do 21 godine nakon katastrofalnog pojavljivanja na Stamford Bridžu u derbiju Premijer lige u nedelju uveče.

Izabrane vesti

Holandski reprezentativac zamenio je sjajnog Džesija Lingarda tri minuta pre kraja sinoćnog meča, nakon čega je upropastio kontru Mančester Junajteda, a posle toga je na drugoj strani Čelsi postigao izjednačujući gol u nadoknadi vremena.

Depaj, koji je prošlog leta plaćen PSV Ajndhovenu čak 28.000.000 evra, uvršten je sada, sigurno po kazni za očajno izdanje na Stmford Bridžu, u tim koji igra sa omladincima iz Noriča, u nekoj vrsti utakmice rezervnih ekipa.

Krilni napadač nalazi se u sastavu zajedno sa još trojicom saigrača iz prvog tima koji održavaju formu igrajući za klince, a tu su osim Mefisa još i Fil Džons, koji se oporavlja od povrede zgloba, zatim argentinski golman Serhio Romero, kao i mladi vezista Adnan Januzaj.

Fil Džons, inače, nije igrao za Đavole još od prvog kola i utakmice protiv Svonsija, pa se nalazi u potrazi za snagom tako što nastupa za mladi tim koji može da ima i trojicu igrača starijih od 21 godine.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serhio Romerorezervni timPremijer ligaMemfis DepajFil DžonsEngleskaAdnan Januzaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara