""
""

Pljušte kritike: Stouns - vrhunski štoper? A on samo greši, greši, greši!

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.01.17. | 15:31

"Uzimam sebe za primer. Ako sam mladi napadač i ne koristim šanse - ne zaslužujem da budem u timu. A uskoro bi i njemu to moglo da se desi - da bude izostavljen. On pravi grešku za greškom, stalno"

Pljušte kritike na račun Mančester Sitija posle debakla od Evertona. Pep Gvardiola našao se na prvoj liniji vatre, odmah za njim ozbiljno je „išamaran“ i Klaudio Bravo, a nova žrtva ostrvskih kritičara postao je - Džon Stouns.

Izabrane vesti

Momak za koga je Evertonu letos iskeširano blizu 60.000.000 evra bio je direktan krivac u dve situacije koje su prethodile golovima upravo njegovog bivšeg kluba. I ne samo to. Stouns je duže vreme na meti prozivki zbog sve češćih greški na terenu, zbog čega je dobio ozbiljne kritike i od fudbalske legende - Alana Širera.

Gvardiolina dilema - da li je Bravo pravi izbor? Zamena kuca na vrata, Hart ne dolazi u obzir

Tokom jučerašnje emisije na Skaj Sportu nekadašnji golgeter Njukasla i Blekburna komentarisao je sa Filom Nevilom pojavu da mnogi Stounsa svrstavaju u red najboljih štopera planete, a da 22-godišnji Englez to nijednim delom ne pokazuje.
„Džon Stouns proživljava košmarne dane. Brinem zbog njega i ne želim previše da ga kritikujem, ali... On momak ima 22 godine, odigrao je blizu 100 utakmica u Premijer ligi i svi stalno pričaju o tome kako je jedan od najboljih na svetu, da će postati najbolji, Ja samo vidim dečka koji stalno greši, greši, greši“, jasan je Širer.

 

Nije se na ovim rečima zaustavio Širer.
„Ne znam šta se dešava sa Sitijem, ali mislim da Stouns uopšte nije napredovao na nivou na kojem mnogi misle ove sezone. Uzimam sebe za primer. Ako sam mladi napadač i ne koristim šanse - ne zaslužujem da budem u timu. A uskoro bi i njemu to moglo da se desi - da bude izostavljen. On pravi grešku za greškom, stalno“.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaMančester SitiEvropaEngleskaDžon StounsAlan Širer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara