Pobuna u Portu: Marega odbio da trenira! Vest Hem čeka...

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.08.18. | 20:33

Mogu li Čekićari da završe transfer?

Drama u Portu uoči početka sezone - najbolji strelac Musa Marega odbija da trenira i tako želi da izboksuje transfer u Premijer ligu! 

Momak koji se danima unazad dovodi u vezu sa Sautemptonom i Vest Hemom odlučio je da okrene novi list u karijeri i očigledno nema nameru da produžava borava u Zmajevom gnezdu. Ipak, A Bola tvrdi da je pogrešan način na koji to radi. Marega je baš kategorički odbio da nastavi rad u Portu i ući će u svojevrsni štrajk dok mu se ne omogući da napusti klub. Mada se Vest Hem ozbiljno interesuje, Vest Hem je još rano jutros poslao svoju delegaciju u Porto kako bi završio dupli transfer iz redova portugalskog šampiona!

Izabrane vesti

Nije samo reprezentativac Malija u fokusu, već i Jasin Braimi, a u igri je i Benfikin vezista Žoao Feliks! Doduše, u ovom trenutku poznato je da je Vest Hem spreman da plati 27.000.000 evra za strelca 23 pogotka u svim takmičenjima prošle sezone, dok se za Braimija i Feliksa još vode razgovori.

Porto, suštinski, ne bi voleo da ostane bez trojice igrača, ali je problem šta bi moglo da se dogodi ukoliko ne pusti Maregu, ili Braimi i dođe u slično iskušenje. Da praktično ucenjuje klub da bi bio pušten. S Feliksom se i dalje ne zna ništa, mada je Benfika spremna da ga pusti samo po pravoj ceni.

Sada je sve na Vest Hemu i pregovaračkim sposobnostima ljudi koji su u Portugaliji... Imaju zicer na talonu. 

Foto: Action Images


tagovi

Musa MaregaLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara