Pogodi sudiju u finalu! Mažić favorit broj dva

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.06.18. | 16:58

MOZZART nudi nove kvote uoči starta druge faze Svetskog kupa

Polako, ali sigurno došlo je vreme da pričamo o završnici Mundijala. Dan uoči početka nokaut faze Svetskog prvenstva u Rusiji kladionica MOZZART donosi vam još jednu veoma interesantnu igru iz bogate ponude. Naime, možete da predvidite ko će biti glavni sudija u finalu svetske smotre fudbala, a taj meč na programu je 15. jula na stadionu Lužnjiki u Moskvi.

Dosta se u prethodnom periodu pričalo o suđenju na Mundijalu, ljudskom faktoru ali i novini uvedenoj za ovo takmičenje, VAR tehnologiji. I došli smo opet do toga da je ljudski faktor i dalje presudan prilikom donošenja konačne odluke.

Izabrane vesti

Zato će biti interesantno videti i ko bi mogao da deli pravdu u finalu, mada će to zavisiti, naravno, i od toga koje reprezentacije će ispasti do završnog okršaja. Ono što već sada sigurno znamo da je Milorad Mažić ozbiljan kandidat, pa ako već nemamo reprezentaciju u završnici, onda makar u sudijskoj trci imamo za koga da navijamo.

U ovom trenutku Mažić je drugi favorit da sudi finale Mundijala, što se u MOZZART kladionici plaća kvotom 6,00. Prvi kandidat je Holanđanin Bjern Kujpers, a kvota da će baš on suditi finale iznosi 5,00. Nemac Feliks Brih, koji je nam je ostao u lošem sećanju sa meča Srbije i Švajcarske treći je favorit da deli pravdu u finalu sa kvotom 8,00.

Sasvim dobre šanse daju se Slovencu Damiru Skomini, Turčinu Džunejtu Čakiru i Argentincu Nestoru Pitani, dok najmanje šanse, a najveću kvotu ima Brazilac Sandro Riči – 25,00.

Da ne prepričavamo previše. Izdvojili smo nekoliko najatraktivnijih kvota, a vi pogledajte i kompletnu ponudu na sajtu www.mozzartbet.com.

Bjern KUJPERS – 5,00
Milorad MAŽIĆ – 6,00
Feliks BRIH – 8,00
Nestor PITANA – 10,0
Damir SKOMINA – 10,0
Džunejt ČAKIR – 10,0
Klemen TURPAN – 12,0
Antonio MATEU – 15,0
Sergej KARAŠEV – 20,0
Sandro RIČI – 25,0

Foto: Action images


tagovi

Rusija2018sportsko klađenjeMozzartMilorad MažićFeliks Brih

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara