"Momenat sukoba Bertansa i Monroa"
"Momenat sukoba Bertansa i Monroa"

Pokačili se Sparsi i Baksi! Bertans izbačen, pa se prisetio dana iz Srbije: Tamo bi nas bar isterali zbog prave tuče (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.12.16. | 13:30

"U Srbiji se to dešava bar jednom godišnje", kaže letonski šuter

Momenat sukoba Bertansa i Monroa

Minula noć u NBA ligi apsolutno je prošla u znaku Kleja Tompsona, a dok je pouzdani šuter Golden Stejta zatrpavao Indijanu, košarkaši San Antonija i Milvokija imali su fizički obračun. 

Izabrane vesti

Incident se dogodio u finišu trećeg kvartala, kada su se posle jednog skoka za loptu pokačili Greg Monro i Dvejn Dedmon. Usledilo je tu nekoliko oštrih fizičkih kontakta, a jedan od onih koji su izvukli deblji kraj bio je - Davis Bertans. Nekadašnji igrač Partizana prvo je odgurnuo Monroa i nešto mu odbrusio, da bi na njega potom nasrnuo Majkl Bizli. Sudije su pokušale brzo da raščiste gužvu, a letonski šuter brzo je morao da se preseli u svlačionicu odakle je ispratio ostatak utakmice. 

Američki novinari jedva su dočekali kraj utakmice kako bi od Bertansa uzeli izjavu, a ono što su dobili iznenadilo je mnoge. 
"Pazite, igrao sam u Srbiji, a tamo je ludnica. Tamo se tuče dešavaju bar jednom godišnje. Tamo vas bar izbace s terena zbog prave tuče, ne gurkanja", kaže Bertans

Podsetimo se i jedne od situacije iz vremena kada je Bertans igrao u Srbiji. Tada je došao u fizički obračun sa Bojanom Subotićem, tada košarkašem Crvene zvezde. 

Bilo ih je još...


tagovi

Davis BertansDvejn DedmonGreg MonroNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara