"Pedro slavi jedan od dva gola"
"Pedro slavi jedan od dva gola"

Polako Plavci, ovako ćete i do Evrope: Dva gola Pedra i prvenac Pata na debiju, Aston Vila je lak plen (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.04.16. | 15:43

Čelsi rutinski do ubedljivih 4:0

Pedro slavi jedan od dva golaNeka buduća pokolenja verovatno će pokušati da to naučno istraže. Zaista je delovalo do skora nezamislivo. Da tim Žozea Murinja igra toliko loše. I da problem bude baš u njemu. Jer ovaj sada Čelsi izgleda kao sasvim solidna ekipa kojoj će samopuzdanje samo skočiti posle ubedljivih 4:0 protiv nedorasle Aston Vile na otvaranju 32. kola Premijer lige.

Jeste, naravno da Aston Vila više ni ne liči na premijerligaški tim, ali Čelsi za prvenstveni poraz ne zna još od 14. decembra i gostovanja kod Mančester Sitija. Ovo danas u Birmingemu bio je samo lakši trening, dobra prilika da se ekipa podigne posle remija sa Stoukom i Vest Hemom.

Izabrane vesti

Izabranici Gusa Hidinka nisu se mnogo dvoumili. Ugrabili su trenutak i zgromili nejakog rivala čiji su navijači sve vreme tražili ostavke klupskih rukovodioca, molili gazdu da proda Vilu. Na jednoj parole pisalo je: “Nema borbe, nema ponosa, nema truda, nema nade”. I zaista, Vila je danas upravo tako izgledala, pa su igrači još jednom pokunjeni otišli kućama.

Izdržali su samo 26 minuta kada je Ruben Loftus Čik prvi put pogodio. Možda bi sve bilo drugačije da u poslednjim sekundama prvog dela sada već dobrano iskusni Alešandre Pato na debiju u dresu Čelsija nije nasamario Alija Sisoka i iznudio najstrožu kaznu sa koje je postigao i svoj prvenac za londonski klub. Da nije, možda bi Aston Vila sa makar nešto ponosa odigrala drugo poluvreme. Ovako bilo je samo pitanje sa kolikom će razlikom izgubiti.

Moglo je i više, ali se semafor zaustavio na 4:0, pošto je Pedro sa dva komada dotukao grogiranog rivala i ostavio Vila park da zviždi i psuje gazdu Lernera. Čelsi je, pak, nastavio da se polako, ali sigurno uspinje na tabeli. Liga šampiona je možda izgubljena, Liga Evropa već nije. Pitanje je samo ide li se Plavcima tamo. A ko zna, ako ovako nastave, a Mančester Siti i Mančester junajted i dalje budu razočaravali navijače, možda, samo možda, Čelsi uspe da se umeša i u borbu za evropsku elitu.

PREMIJER LIGA - 32. KOLO

Subota:
Aston Vila - Čelsi 0:4 (0:2)
/Loftus-Čik 26, Pato 45+3, Pedro 46, 59/

16.00: Vest Hem - Kristal Palas
16.00: Bornmut - Mančester Siti
16.00: Norič - Njukasl
16.00: Stouk - Svonsi
16.00: Arsenal - Votford
16.00: Sanderlend - VBA
18.30: Liverpul - Totenhem

Nedelja:
14.30: Lester - Sautempton
17.00: Mančester Junajted - Everton

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaPedroEvropaEngleskaČelsiAston VilaAlešandre Pato

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara