"Krihovjak u skoku"
"Krihovjak u skoku"

Poljaci otkrivaju: Krihovjak se tajno dogovorio sa PSŽ-om i ruši rekord tamošnjeg fudbala!

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.06.16. | 21:06

On je napustio kamp reprezentacije kako bi utanačio lične uslove sa Svecima

Krihovjak u skokuKako piše poljski "Przeglad Sportowy", Gžegož Krihovjak dogovorio se tajno sa Pari Sen Žermenom i naredne sezone će nositi dres Svetaca!

On je navodno napustio kamp reprezentacije Poljske kako bi se dogovorio sa Pari Sen Žermenom. Ne pominje se cifra za koju će fudbaler napustiti Sevilju i otići na Park prinčeva, ali ovaj izvor tvrdi da će to biti rekordni transfer u poljskom fudbalu.

Izabrane vesti

Gotovo je, Blan ide iz Pariza! Stiže Emeri, a sa njim - Kanselo, Mata i Lukaku od 137.000.000!?

Ako se zna da će od sledeće sezone na klupi PSŽ-a sedeti Unaj Emeri, doskorašnji trener Sevilje, onda i ne čudi ovaj transfer pošto Emeri mnogo poštuje igračke kvalitet Krihovjaka koji se u prethodne sve sezone mnogo razvio igrajući za klub iz Andaluzije i osvojio dva puta Ligu Evrope.

Krihovjak je jedan od najboljih defanzivni vezista u Evropi, a OVDE možete videti i ostale mete Pari Sen Žermena. Do sada je za njega interesovanje pokazala Barselona, ali ako je suditi prema ovom poljskom izvoru ovaj fudbaler ide u šampiona Francuske.

Sa Seviljom ima ugovor do leta 2019. godine.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Unaj EmeriSeviljaPrimeraPari Sen Žermenmeđunarodni fudbalLiga 1letnji prelazni rok 2016Gžegož KrihovjakGžegož KrihovijakFrancuskaEvropaeuro 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara