"Filip Kasalica"
"Filip Kasalica"

POLUVREME: Zvezda vodi protiv Grashopersa!

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.07.13. | 20:22

Filip Kasalica postigao jedini gol u prvih 45 minuta

Filip KasalicaMnogi su se pribojavali da turnir u Uren kupu za Crvenu zvezdu dolazi u najgori čas, ali sudeći po onome što su izabranici Slaviše Stojanovića pokazali u prvih 45 minuta duela sa Grashopersom beogradska ekipa se sigurno neće obrukati u Švajcarskoj. Prvi deo igre je, naime, završen vođstvom srpskog viceprvaka od 1:0.

Jedini gol je u 30. minutu postigao raspoloženi Filip Kasalica, koji je sačekao pas  Nikole Mijailovića i sproveo loptu u mrežu Skakavaca.

Izabrane vesti

Pre toga je blizu bio i Nenad Milijaš u 12. minutu, ali je njegov projektil iz slobodnog udarca sa nekih 20 i kusur metara golman domaćih Murki vrhovima prstiju sproveo u korner.

Grashopers je, doduše, imao blagu terensku inicijativu, ali i samo jednu pravu šansu. Disciplinovana odbrana Zvezde učinila je svoje, ali je pitanje hoće li u ovoj fazi priprema moći da izdrže svih 90 minuta. Uostalom, šansu će morati da dobiju i igrači sa klupe.

Zvezda je, inače, meč počela u sastavu: Bajković, Lazić, Krneta, Vešović, Mijailović, Kovačević, Milijaš, Kasalica, Pečnik, Savićević, Mihajlović.

(FOTO: Star Sport, Srđan Stevanović)


tagovi

FK Crvena zvezdaFilip KasalicaGrashoperSrbijaSuperligaUren Kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara