""
""

Pop otkrio zašto je poslao Marjanovića u Razvojnu ligu

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.12.15. | 13:15

Trenerska legenda računa na srpskog centra

Kao grom iz vedra neba u petak uveče odjeknula je vest da je trener San Antonija Greg Popovič odlučio da Bobana Marjanovića pošalje u razvojni tim, Ostin Sparse, gde je u prve dve utakmice blistao punim sjajem. 

Izabrane vesti

Bobi, je l' te to Vilijams naučio? (VIDEO)

Tokom poslednja dva dana javnost je ostala uskraćena za razloge ovakvog poteza, ali legendarni trener ipak je otkrio zašto je srpskog centra poslao na kaljenje u Razvojnu ligu. Oni su, reklo bi se, prilično logični.
"Njemu je potrebno veće vreme na terenu. Treba mu još da se navikne na košarku u SAD i uslove koji ovde vladaju. Mislim da mu je bolje da igra tamo nego da sedi na klupi kod nas", poručio je Popović američkim medijima, a potom dodao i da računa na usluge najboljeg igrača Evrope iz prošle sezone. 

Marjanović uništitelj ubacio 34 poena za 28 minuta! (VIDEO)

Marjanović je do sada odigrao samo deset utakmica u NBA ligi, upisao je i jedan start iz prve petorke, a uglavnom je utakmice gledao sa klupe i najčešće je bio van protokola. Prosečno je beležio nešto manje od četiri minuta na parketu. Ipak, u Razvojnoj ligi igra prilično dobro, ali koliko god blistave njegove partije bile u daleko slabijoj konkurenciji, zaključak je jednostavan - Boban Marjanović zaslužuje mnogo bolje!

Američki mediji spekulišu i da bi Marjanović uskoro mogao da se vrati u Sparse. 

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ostin SparsNBA ligaGreg PopovićBoban Marjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara