""
""

Portovo surovo saopštenje: Figo jedino voli svoj prljavi novac!

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.06.16. | 23:13

"Kada je bio mlad bio je poznat po tome što je potisao ugovore sa dva kluba istovremeno - Juventusom i Parmom. Kasnije je emocije prema navijačima Barselone zamenio pezatama (u Real Madridu", poručeno je iz kluba

Rat na relaciji Porto - Luis Figo! Legendarni portugalski fudbaler oštro je napadnut od strane uprave kluba sa stadiona Dragao, nakon što je pozvao kompletnu upravu portugalskog velikana da napusti klub nakon tri godine bez šampionskog trofeja.

Izabrane vesti

Takve izjave dočekane su „na nož“ od strane čelnika Zmajeva, koje su uputile žestoke reči na račun čuvenog portugalskog asa i prvotimca Sportinga, Barselon, Real Madrida i Intera.
"Luis Figo je bio veliki igrač, ali je njegov talenat ograničen je na teren. On nikada nikome nije bio primer, jedino je imao ljubav prema prljavom novcu. Kada je bio mlad bio je poznat po tome što je potisao ugovore sa dva kluba istovremeno - Juventusom i Parmom. Kasnije je emocije prema navijačima Barselone zamenio pezatama (španska valuta) u Real Madridu", stojalo je u saopštenju Porta.

Klub sa draga u sredu je postavio Nuna Espirita Santa za novog trenera, umesto Žozea Pešeira.

(FOTO: Action images)


tagovi

PortugalPortoLuis FigoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara