"Alan i De Laurentis"
"Alan i De Laurentis"

Posle pet nedelja i maratonskih pregovora: Alan potpisao za Napoli!

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.07.15. | 20:10

Jedna od najdužih transfer saga ovoga leta okončana je prelaskom Brazilca na San Paolo za 12.000.000 evra

Alan i De Laurentis

Napoli je uspeo. Višenedeljni pokušaj da se angažuje brazilski plejmejker Alan iz Udinezea konačno je urodio plodom, pa se 24-godišnji fudbaler preselio na San Poalo u transferu vrednom 12.000.000 evra.

Izabrane vesti

Izlegalo je kao nemoguća misija i trajalo je dugo, ali je konačno gotovo, nakon maratonskih pregovora dva tima. Pet punih nedelja ubeđivali su se klubovi, izgledalo je da neće nikada završiti transfer, ali su na kraju došli do sporazuma.

Napoli je pristao i da u Udineze, uz pomenuti novac, pošalje i napadača Duvana Zapatu, koji je otišao na dvogodišnju pozajmicu među Zebre, kao i urugvajskog defranzivca Migela Anhlea Britosa, koji je sa Friulija odmah porosleđen u Votford u kome takođe gazduje familija Poco.

Alan nije krio oduševljenje nakon potpisivanja ugovora sa Napolitancima, a posebnu čast mu je učinio legendarni gazda slavnog kluba Aurelio De Laurentis koji ga je dočekao u novom klubu.

U Napoliju očekuju od momka rođenog u Rio De Žaneiru da caruje na sredini terena i lucidnim pasovima stvori što više prilika za Gonzala Iguaina i Hozea Kaljehona, koji bi, kako je najavljeno, trebalo da ostanu i naredne sezone.

(FOTO: twitter.com/ADeLaurentiis)

 

tagovi

votfordUdinezeTransferiSerija ANapoliMigel Britosletnji prelazni rok 2015Duvan ZapataAurelio De LaurentisAlan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara