"Nikola Maraš"
"Nikola Maraš"

Pravi potez: Rad prodaje Maraša Groningenu

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.07.16. | 09:18

Mladi reprezentativac Srbije seli se u Holandiju

Nikola MarašIsplatilo im se sa ofanzivcima, moglo bi i sa defanzivcima. Groningen je minulih godina pravio sjajne poteze angažovanjem srpskih igrača, Dušana Tadića (Vojvodina) i Filipa Kostića (Radnički iz Kragujevca), kasnije ih preprodavao za daleko više novca od otkupne cene, a sličan potez će, po svemu sudeći, napraviti i sa - Nikolom Marašem.

Štoper Rada oduševio je delegaciju holandskog kluba tokom kontrolnog meča Građevinara i ruskog Toma, u Staroj Pazovi, te postoje više nego realni izgledi da se već ove sedmice preseli u Holandiju.
Tačno je da je skauting delegacija iz Groningena došla da gleda našu utakmici protiv Toma. Između ostalih, interesuje ih Nikola Maraš. Uostalom, nisu prvi put prisutni na našim utakmicama. Priče će biti, a da li i konačnog dogovora o transferu, znaćete danas, sutra, ako do dogovora dođe“, napomenuo je u izjavi za Sport Uroš Tošić, generalni direktor kluba sa Banjice.

Izabrane vesti

U reprezentativnom dresu (15) zajedno sa Zdjelarom protiv HondurasaMaraš će u decembru napuniti 21. godinu, dete je Rada, prošao je sve mlađe reprezentativne kategorije, trenutno je član mlade selekcije, a prošle sezone bio je jedan od najboljih igrača Građevinara (34 utakmice, četiri gola).

Prelazak u Groningen deluje kao savršena opcija, kao prvi korak u inostranom razvoju mladog igrača.
Vojnik sam Banjice i mirne glave obavljam svoj posao. Ako se klub dogovori sa Holanđanima, otići ću iz Srbije. Iskreno, uveren sam u svoje znanje i što duže ostanem u Radu više ću vredeti“, dodao je Nikola Maraš za Sport.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaRadNikola Marašletnji prelazni rok 2016HolandijaGroningenEredivizija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara