""
""

Presedan: Partizan protiv Govedarice i u 15. i u 16. kolu

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.11.16. | 11:09

Doskorašnji šef struke Novog Pazara postavljen za trenera Bačke

Novajlija u Superligi Srbije, Bačka iz Bačke Palanke ima novog trenera. Rukovodstvo kluba sa stadiona „Slavko Maletin Vava“, postavilo je, kako se i očekivalo, Zorana Govedaricu na funkciju šefa stručnog štaba, upražnjenu u minulih osam dana, koliko je prošlo od raskida saradnje sa Spasojem Jelačićem.

Govedarica je u dosadašnjoj karijeri vodio Novi Sad, Proleter iz Novog Sada, Inđiju, Dolinu, Slogu iz Petrovca na Mlavi, Donji Srem i Kolubaru, a do pre nekoliko dana je sedeo na klupi Novog Pazara.
„Sporazumno smo raskinuli saradnju s Jelačićem i za novog šefa postavili Zorana Govedaricu. Odlučili smo da promenimo trenera kako bismo razmrdali tim i nešto novo uveli u rad. Ima iskustvo vođenja klubova iz Superlige i Prve lige. Želja nam je da igrači imaju drugačiji pristup, da osvojimo što više bodova u narednih šest kola jesenjeg dela šampionata, da bismo mirnije dočekali borbu za opstanak“, obrazložio je u izjavi Sportskom žurnalu Lazar Vještica, direktor Bačke.

Izabrane vesti

MOZZART Sport --->>> 2706: Partizan - Bačka 1 (1,10), X (8,50), 2 (19,00)

Zanimljivo, Zoran Govedarica je 6. novembra predvodio Novi Pazar na gostovanju Partizanu (0:4) u 15. kolu Superlige, što mu je bio poslednji meč na klupi tog kluba, iz kojeg je otišao pritisnut velikim organizacionim problemima i usled štrajka igrača. Sudbina ga je odvela u Bačku, sa kojom će, već u subotu od 15 časova početi drugi krug prvenstva, takođe u Humskoj, protiv crno-belih.

Još jedan kuriozitet: Zoranu Govedarici je ovo treći posao u aktuelnoj sezoni, jer je u Novi Pazar stigao 25. septembra iz novosadaskog Proletera.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Bačka PalankaSrbijaSuperligaZoran Govedarica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara