"Andrija Prlainović"
"Andrija Prlainović"

Prlainović: Opuštanje tek posle titule

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.07.17. | 18:00

"Nismo opterećeni, došli smo kao favoriti što smo i navikli. I mi od sebe očekujemo mnogo i želimo da budemo ponovo najbolji", kazao je srpski as nakon plasmana u polufinale SP

Andrija PrlainovićŽiva legenda našeg, ali i svetskog vaterpola, Andrija Prlainović izjavio je za Beogradsku hroniku RTS-a, nakon rutinske pobede u četvrtfinalu nad Australijom, da još nije vreme za slavlje i da će ga biti kada bude dostignut cilj, to jest nova titula šampiona sveta.

"Sačuvali smo emocije za polufinale, a nadam se i za finale. Dosta smo ozbiljno ušli u meč, a razlika u kvalitetu je bila jasna od starta  Odigrali smo onako kako smo očekivali i u dobrom smo ritmu za polufinale. Još nema slavlja, nema mesta i vreme za opuštanje. Tek kada osvojimo titulu možemo da se opustimo. Nismo opterećeni, došli smo kao favoriti što smo i navikli. I mi od sebe očekujemo mnogo i želimo da budemo ponovo najbolji. Idemo, ako i uvek od protivnika do protvnika. Neću da prognoziram, ali idemo korak po korak ka svom cilju", rekao je Prlainović.

Izabrane vesti

Delfini u polufinalu čekaju boljeg iz sudara Hrvatske i Italije koji počinje u 22 časa. Grčka je takođe obezbedila plasman među četiri najbolja pošto je neočekivano lako savladala podmlađene Crnogorce, a protiv njih ide pobednik susreta između Mađarske i Rusije sa početkom od 20.30.

(foto: Starport)


tagovi

Andrija PrlainovićEvropaSrbijavaterpolovodeni sportovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara