""
""

Prosinečki ga hteo u Zvezdi, danas ga žele Čelsi i Fulam

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.04.13. | 18:54

Ostrvski mediji pišu da su premijerligaši zagrizli za talentovanog napadača Andreja Kramarića koji kao pozajmljen igrač Dinama blista u Lokomotivi

 

Izabrane vesti

Jedna od prvih želja Roberta Prosinečkog kada je došao na trenersku poziciju u Crenoj zvezdi je bila dovođenje supertalentovanog hrvatskog napadača – Andreja Kramarića. Mladi napadač je tada bio u nezavidnoj situaciji u Dinamu, bio je na transfer listi, njegov otac nije imao ništa protiv selidbe na Marakanu, ali se transfer nije realizovao iz mnogih razloga.

Vreme je pokazalo da je Prosinečki imao dobar osećaj za ovog igrača, koji je sada stigao i na listu želja engleskih premijerligaša Čelsija i Fulama. Britanski Miror prenosi da su skauti iz Londona oduševljeni 21-godišnjim napadačem koji blista u dresu zagrebačke Lokomotive gde igra kao pozajmljen igrač Dinama. Sa 14 golova u 19 odigranih utakmica za Lokose je prvi strelac hrvatskog šampionata.

On je i dalje igrač Dinama, a propisano obeštećenje je četiri miliona evra, što ne bi trebalo da predstavlja nepremostivu prepreku za klubovi iz Londona, a još ranije za Kramarića su se interesovali moskovski CSKA i Udineze, kao i Volfsburg koji je pre interesa Zvezde nudio milion evra, ali je Zdravko Mamić tada glatko odbio ponudu. 


tagovi

andrej kramaricČelsiFK Crvena zvezdaDinamo ZagrebEngleskaEvropaFulamHrvatskameđunarodni fudbalPremijer ligaRobert Prosinečki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara