Artur Kabral (@AFP)
Artur Kabral (@AFP)

Prostak

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.12.23. | 02:01

Ružan gest Artutra Kabrala prema navijačima svog tima

Ni u drugoj utakmcii nakon što su ispustili tri gola prednosti protiv Intera u Ligi šampiona (3:3), fudbaleri Benfike nisu uspeli da se vrate na pobednički put. Prvo su odigrali 0:0 sa Moreirenseom u gostima, a sada i 1:1 sa Farenseom kod kuće.

Bila je to još jedna utakmica u nizu u kojoj letos 20.000.000 evra plaćen Fjorentini, Artur Kabral, nije postigao pogodak. Ove sezone je 25-godišnji napadač bio precizan jedino u portugalskom Kupu i Liga kupi, dok u prvenstvu i Ligi šampiona nikako da zatrese mrežu. Istina, protiv Farensea i nije imao mnogo vremena za tako nešto jer ga je trener Rodžer Šmit uveo u igru tek u 89. minutu.

Izabrane vesti

Mnogo toga negativnog skupilo se u Brazilcu, koji je rešio da bes iskali prostačkim gestom prema navijačima svog kluba!? Dok je u svojim skupocenim kolima prolazio pored grupe simpatizera Benfike koji su čekali autogram ili fotografiju, umesto da se zaustavi, Kabral je rešio da im pokaže srednji prst.

Sigurno je da će Brazilac dobiti odgovor sa tribina za ovaj vulgaran gest, ali će navijači Benfike morati da se strpe jer njihov tim naredne dve utakmice igra u gostima. Protiv Salcburga 12. decembra, pa Brage pet dana kasnije. Sledeća utakmica na Da Lužu je 21. decembra protiv drugoligaša AVS-a u Liga kupu Portugalije. Makar i dao gol, Kabral će izvesno biti počašćen zvižducima.


tagovi

Artur KabralBenfikaEXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara