"Anderson protiv Čelsijevog Ramiresa"
"Anderson protiv Čelsijevog Ramiresa"

Prva žrtva Mojesove vladavine: Anderson sleteo u Firencu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.01.14. | 20:46

Samo još lekarski pregledi dele Brazilca od selidbe u Seriju A

Anderson protiv Čelsijevog RamiresaOstale su još samo formalnosti. Vezista Mančester junajteda Anderson sleteo je u Firencu gde će biti potvrgnut lekarskim pregledima i, pod uslovom da sve bude u redu, potpisati za Violu.

U pitanju je šestomesečna pozajmica po kojoj će Fjorentina zadržati opciju da na kraju sezone otkupi ugovor Brazilca za 6,5 miliona funti (skoro 7,9 miliona evra).

Izabrane vesti

Anderson je u svakom slučaju postao prva žrtva vladavine Dejvida Mojesa.

Doduše, igrama na Old Trafordu nije 25-godišnji fudbaler nije zaslužio bolji status, jer je među Crvene đavole stigao iz Porta 2007. godine, odigrao je 179 mečeva i postigao svega devet golova.

Onaj u penal seriji Lige šampiona 2008. godine je, istini za volju, Junajtedu doneo titulu prvaka Evrope, ali u tako velikom klubu ne živi se od prošlosti, pa je Anderson od septembra samo jednom bio u startnoj postavi tima.

Oštra konkurencija je svakako razlog, a prednost u vezi dobijali su Majkl Kerik, Daren Flečer, Tom Kleverli, Fil Džons, Rajan Gigs i Maruan Felaini.

Anderson je, inače, drugo pojačanje Viole u zimskom prelaznom roku s obzirom da je na stadion Artemio Franki prethodno iz Milana stigao i Alesandro Matri.

Naravno, sve pod uslovom da Anderson, četvorostruki osvajač Premijer lige, prođe preglede.


tagovi

Zima 2014Serija APremijer ligaItalijaFjorentinaEvropaAnderson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara