"Detalj sa poslednjeg meča između Rada i Zvezde na Banjici"
"Detalj sa poslednjeg meča između Rada i Zvezde na Banjici"

Rad i Crvena zvezda – posle pet godina ponovo na Banjici!

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.10.15. | 14:48

Više ne postoje bezbednosne prepreke jer su Građevinari sagradili južnu tribinu za svoje pristalice

Detalj sa poslednjeg meča između Rada i Zvezde na BanjiciNije večiti, ali dueli Rada i Crvene zvezde imaju šmek pravog gradskog derbija. Poslednjih godina Građevinari, zbog dobro poznatih problema, nisu imali prednost domaćeg terena protiv crveno i crno-belih. Međutim, toj tradiciji je došao kraj.

Građevinari će prvi put posle pet godina dočkati najtrofejniji srpski klub na stadionu „Kralj Petar Prvi“. Poslednjih put crveno-beli su gostovali u Crnotravskoj ulici novembra 2010. godine, a tada je odlučujući gol na meču postigao Miloš Trifunović.

Izabrane vesti

Kasnije, Rad nije mogao da igra utakmice visokog rizika na svom bunjištu, jer je samo jedna tribina bila upotrebljiva. Kao alternativa izabran je stadion Obilića, ali navijači Rada nikada se nisu pomirili sa tom odlukom. Sada će u velikom broju moći da pomognu igračima Milana Milanovića protiv Crvene zvezde.
„Sagradili smo južnu tribinu za naše navijače, pa će pristalica dva kluba da budu razdvojene. Jako smo zadovoljni što ćemo Crvenu zvezdu da dočekamo na našem stadionu“, rekao je za MOZZART Sport direktor Rada Uroš Tošić.

Meč između Rada i Crvene zvezde igra se u subotu, a početak je zakazan za 13 časova.

(Foto MN Press)

Pratite MOZZART i na Vajberu

 

 

 

 


tagovi

Uroš TošićSuperligaSrbijaRadMiodrag Grof BožovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara