"Radenović i Nelson"
"Radenović i Nelson"

Radenović odlazi iz Zvezde, Nelson ide ako mu se ne isplate dugovanja

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.07.14. | 10:30

Klub s Malog Kalemegdana mogao bi da ostane bez dva vrlo važna igrača

Radenović i NelsonDok navijači Crvene zvezde još uvek s ogromnim nestrpljenjem iščekuju i prvo zvanično pojačanje za narednu sezonu, uprava kluba još uvek se bavi igračima koji su na svojim leđima izneli teret prošlosezonskih bitaka kroz Evropu, Jadran i srpski šampionat.

Prema pisanju turskih medija, Ivan Radenović mogao bi uskoro da se preseli u tu zemlju, pošto se nekoliko klubova interesuje za usluge iskusnog krilnog centra. Ipak, nije navedeno o kojim se tačno klubovima radi.

Izabrane vesti

S druge strane, verovatno i najvažniji šraf crveno-belog tima u prošloj sezoni Demarkus Nelson bliži je odlasku iz kluba nego ostanku, saznaje Sport

Prema nezvaničnim informacija, američki bek, koji u svom ugovoru ima opciju da u Beogradu ostane još godinu dana, poslao je klubu pismo u kojem traži da mu se isplate sva dugovanja iz prethodne sezone kako bi uopšte pomislio da pregovara o nastavku saradnje. 

U nastavku teksta ističe se da će Crvena zvezda vrlo verovatno imati znatno manji budžet nego što je to bio slučaj u takmičarskoj 2013/2014, zbog čega je već sada izvesno da klub neće imati dovoljno novca da isplati isplati Nelsona, a potom i produži saradnju s njim. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaJadranska ligaIvan RadenovićDemarkus NelsonFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara