""
""

Radonjić svestan nedostataka: Ne možemo protiv tima kakav je Fenerbahče!

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.01.16. | 22:30

„Pokušali smo da odgovorimo kvalitetu kako možemo, ali imaju jako puno prednosti, ne samo u odnosu na nas već i u odnosu na najveći broj klubova u Evroligi“, smatra trener Crvene zvezde

U analizi ubedljivog poraza od Fenerbahčea trener Crvene zvezde Dejan Radonjić realno je sagledao situaciju i priznao da je njegov tim daleko od nivoa turskog kluba.
„Od starta je bilo vidljivo da će se desiti ono što smo i pretpostavljali. Ušli smo u borbu i rezultatski egal u prvoj četvrtini, ali je nastavak pokazao jasnu razliku posebno u finišu druge četvrtine. Primili smo preveliki broj koševa posle ofanzivnih skokova, bez mogućnosti da uđemo u konkretnu borbu. Imali su 17 skokova u napadu, dosta poena su postigli posle ofanzivnog skoka i nijednog trenutka nisu ispuštali kontorlu meča. Potpuno je jasno da nam treba puno rada i pripreme kako bi smo mogli da preostalih 12 mečeva iskorstimo na najbolji način, da steknemo iskustvo za ono što nas očekuje za nekoliko meseci“, objasnio je Radonjić.

Izabrane vesti

Trener šampiona Srbije i Jadrana kaže da samo radom njegov tim može da izađe iz krize.
„Igrali smo protiv tima koji će biti u završnici Evrolige i koji je to i pokazao večeras. Pokušali smo da odgovorimo kvalitetu kako možemo, ali imaju jako puno prednosti, ne samo u odnosu na nas već i u odnosu na najveći broj klubova u Evroligi. Sagledavajući poraz protiv Efesea, pa Cedevite i uticaj svega na ovaj večerašnji, jasno je da smo u novom stastavu koji tek treba da dođe do nekog nivoa. U ovom trenutku postoji problem, ali nije to prvi put ove sezone. Izvlačili smo se, ali ne možemo da igramo ovako dobro protiv tima kakav je Fenerbahče“, zaključio je Radonjić.

Centar Vladimir Štimac bio je kratak i objektivan:
„Kaznili su svaku našu grešku, igrali smo protiv jedne od najjačih ekipa u Evropi koja je po mom mišljenju favorit za osvajanje Evrolige.“

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vladimir ŠtimacTop 16Fenerbahče BekoEvroligaDejan RadonjićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara