""
""

Raduljica: Iznenadićete se kad uspem u NBA!

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.07.13. | 10:26

„Svi misle da je Miroslav loš momak, ali te priče nemaju veze sa stvarnošću“, rekao je Dejv Babkok, direktor Milvoki Baksa u čijem će dresu srpski centar zaraditi tri miliona dolara za dve sezone

Novi centar Milkovi Baksa Miroslav Raduljica zaradiće tri miliona dolara za dve sezone u NBA ligi, uveravaju izvori iz Sjedinjenih Američkih Država, a prenose „Novosti“. Prema istim saznanjima, postoji opcija da se saradnja srpskog košarkaša i Jelena produži i za treću sezonu, tako da klub iz Viskonsina može da odgovori na eventualne ponude drugihh klubova.

Raduljica je tokom sedmice potpisao ugovor sa Milvokijem i na predstavljaju je rekao da „u Srbiji svi prate NBA ligi i sve o njoj znaju“, a reagovao je i na sumnjičave komentare u vezi njegovih kvaliteta.
Možda je za neke ljude sve ovo iznenađenje, ali za mene je logičan sledeći korak. Najveći u karijeri svakog košarkaša, uz učešće u nacionalnom timu. Verovao sam u sebe, maštao da postanem NBA igrač, ali u ovo vreme prošle godine nisam mogao da pretpostavim da ću dobiti ovakvu ponudu. Pokušaću da se što pre adaptiram na NBA košarku, mislim da sam prilično brz za svoju visinu. Bićete iznenađeni kada se dokažem u NBA“, poručio je Raduljica.

Izabrane vesti

Direktor Milvokija Dejv Babkok podsetio je da je Miroslav angažovan posle informacija koje je dobio od amerikanca Lina Grira, Raduljicinog bivšeg saigrača u Azovmašu.
Lin mi je dao broj Raduljice i tako smo stupili u kontakt, pa je i on na neki način bio deo ove priče. Miroslav je tip visokog igrača sa mnogim kvalitetima. Dobar je atleta, snažan, čvrst, odličnog šuta i osećaja za igru.Nedostajali su nam krupni igrači u reketu. Sada imamo Miroslava i Zazu, koji može svojim iskustvom mnogo da mu pomogne. Svi misle da je on loš momak, ali te priče nemaju veze sa stvarnošću. To je kao kada zakotrljate grudvu snega niz padinu i napravite lavinu“, slikovito je opisao Babkok.

 

(FOTO: MN Press)

 

 


tagovi

MilvokiMiroslav RaduljicaNBA ligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara