"Dejan Rambo Petković"
"Dejan Rambo Petković"

Rambo nije pobedio u ovoj borbi: Petković dobio otkaz u Brazilu

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.10.15. | 13:03

"Nisam se uznemirio. Ja sam profesionalac”, rekao je Srbin

Dejan Rambo PetkovićDejan Rambo Petković više nije trener Krisijume. Klub iz Santa Katarine objavio je ovu vest na svom zvaničnom sajtu. Umesto Srbina, klupu će na privremenoj osnovi preuzeti Luj Vijeira.
"Krisijuma je u situaciji političke tranzicije. Sadašnji predsednik Angeloni je tokom prvenstva odlučio da proda klub. Ova odluka je iznenađenje za mene. Štampa piše da je novi pedsednik kluba Žaim Dal Fara, ne znam šta je istina. S njim sam razgovarao, ponudio mi je dvogodišnji ugovor, a sada sam dobio otkaz", rekao je Petković.

Pored Petkovića, otkaz su dobili i pomoćni trener Mauro Foneska, Felipe Himenez i Mark Tešeira, izvršni direktor.

Izabrane vesti

Petković je Krisijumu preuzeo 12. juna. Na 24 meča (Serija B i Kup brazila) s tim timom zabeležio je sedam pobedam 12 remija i pet poraza. Uprkos odličnom početku sezone, posla ga je koštala loša serija od sedam uzastopnih mečeva bez pobede.
"Nisam se uznemirio zbog ovoga. Ja sam profesionalac i u fudbalu sam jako dugo. Video sam mnogo dobrih i loših stvari. To je jedna od stvari koja se nije promenila. Mislim da sam ostavio ekipu u boljem položaju nego kada sam došao", rekao je Petković.

(FOTO: MN Press)


tagovi

međunarodni fudbalJužna AmerikaDejan Rambo PetkovićBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara