""
""

Rambo Petković doveo čuvenog bombardera! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.03.16. | 13:44

Jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca koji je igrao u Evropi će do kraja sezone igrati za Petkovićev Sampajo Koreu

Na klupi Dejan Rambo Petković, a na terenu Markus Asunsao!

Izabrane vesti

Brazilski drugoligaš Sampajo Korea na čijoj klupi odnedavno sedi legendarni Pet je potvrdio da je potpisao ugovor do kraja sezone sa legendarnim veuzistom koji je u Evropi najdublji trag ostavio igrajući za Romu. Asunsao je na Starom kontinentu ostao upamćen kao jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca koji su došli iz Brazila. Zaista je imao top u desnoj nozi.

Asunsao je bio član one šampionske Romine generacije kod Fabija Kapela i jedan od igrača koje je Don Fabio prosto obožavao. Osim lavovskog posla na sredini terena, sjajno je izvodio prekide i doneo Romi mnogo radosti na taj način.

Napustio je Evropu pre skoro deset godina kada je iz betisa otišao u Al Ahli iz UAE. Na Bliskom istoku je igrao još za Al Šabab, potom se vratio u domovinu gde je branio boje Palmeirasa, Santosa, Figuerensea, Portugeze i Krisijume gde je prošle godine sarađivao sa Petkovićem i odlučili su da opet nastave saradnju. 

(FOTO: Action images)


tagovi

međunarodni fudbalMarkos AsunsaoJužna AmerikaDejan Rambo PetkovićBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara