""
""

Rambo Petković preuzima jednog od četiri giganta iz Rija?

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.06.15. | 13:37

Srbin bi mogao da preuzme komandnu palicu u čuvenom klubu za koji je igrao u dva navrata

U Brazilu je tokom igtračke karijere dohvatio zvezde i ugravirao ime kao stranac koji je imao najveći uticaj na fudbal u Brazilu. Kada je okačio kopačke o klin, Dejan Rambo Petković je rešio da započne trenersku karijeru.

Izabrane vesti

Prvu šansu je dobio kao trener mladog tima u Atletiko Paranenseu, potom se pominjao kao mogući starteg Vitorije, a sada je njegovo ime opet aktuelno u brazilskoj štampi.

Uz legendarnog Sela Rota, Dejan Petković je najozbiljniji kandidat da preuzme trenersku palicu u Vasko da Gami. Rambo je tokom igračkih dana u dva navrata igrao za Vasko i ostavio dubok trag. Pogotovo u sezoni 2004. kada je bio najbolji strelac i asistent Vaska i najzaslužniji što je klub izborio opstanak.

Vasko da Gama je jedan od četiri velikana iz Rio de Žaneira, posle Flamenga ima najviše navijača u ovom milionskom gradu, a ove sezone se vratio u Seriju A posle ispadanja u drugu ligu. Povratnička sezona u eliti im nije najbolje krenula, pošto su pretposlednji na tabeli sa samo tri boda iz šest utakmica.

Očekuje se da trener Doriva dobije otkaz, a Petković i iskusni Selso Rot su kandidati koji se najčešće pominju kao zamene. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vasko da Gamameđunarodni fudbalJužna AmerikaDejan Rambo PetkovićBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara