Ranijeri smenjen! Fulam sa vršiocem dužnosti kreće u paklenu borbu za opstanak

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.02.19. | 17:46

Posle Slaviše Jokanovića, Kolibari smenili i drugog trenera u sezoni

Smeje li se brk Slaviši Jokanoviću? Kako je potvrdio čelnik kluba Šahid Kan, Fulam je smenio Klaudija Ranijerija, čoveka koji je bio predstavljen navijačima kao spasilac Kolibara, čije su lađe tonule pod komandom srpskog stručnjaka Slaviše Jokanovića.
"Posle današnje diskusije, Klaudio Ranijeri se složio sa mnom da je promena najbolja za sve strane. Klaudio se pokazao kao istinski džentlmen, kao i uvek. Njegov posao u klubu se nije završio onako kako smo svi očekivali kada smo ga izabrali u novembru. Ali, siguran sam da nije jedini krivac za mesto na tabeli na kojem smo", istakao je Šahid Kan.

Ispostavilo se da Ranijeri nije nikakav mesija i Fulam pod njegovim vođstvom nije uspeo da ispliva iz opasne zone. Štaviše, posle poraza od Sautemptona u sredu uveče (2:0), crno-beli sa Krejven Kotidža su jednom nogom ispali iz lige, jer je 10 kola pre kraja sezone čak 10 bodova zaostatak za prvim iznad crte.
"Jasno je da sam razočaran poslednjim rezultatima i da nismo uspeli da se podignemo posle dobrog početka kada sam došao u klub", poručio je Ranijeri na rastanku.

Izabrane vesti

Fulam je sa italijanskim stručnjakom na klupi odigrao 16 utakmica u Premijer ligi i osvojio 12 bodova, što je bilo nedovoljno da se preskoči crta u borbi za opstanak.

A, paklen raspored čeka Skota Parkera, koji će biti vršilac dužnosti menadžera ili privremeno rešenje, jer u narednih mesec dana tim čekaju četiri utakmice: protiv Čelsija, Lestera, Liverpula i Mančester sitija!

 


tagovi

Klaudio RanijeriFulam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara