Ranijeriju gori pod nogama, Fulam mu spremio zamenu

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.02.19. | 15:29

Tim iz Zapadnog Londona na pragu dobijanja trećeg stratega

Tugovao je Krejven Kotidž zbog Slaviše Jokanovića pre nepuna četiri meseca kada mu je uručen otkaz zbog loših rezultata Fulama, a sada je sve jasnije da problem nije bio u njemu. Njegov naslednik Klaudio Ranijeri na pragu je da i sam postane bivši, a poraz od Sautemptona mogao bi lako da bude ta kap koja preliva čašu...

Ostrvski mediji uveliko pišu da su Ranijeriju dani odbrojani i da mu je već pripremljena zamena u liku njegovog pomoćnika Skota Parkera. Posle sinoćnje utakmice Ranijeri nije mogao sa sigurnošću da odgovori da li mu je pozicija u klubu sigurna, a ubrzo nakon toga počele su spekulacije da je njegov boravak u timu iz Zapadnog Londona završen.

Izabrane vesti

Italijan bi danas trebalo da održi sastanak s prvim čovekom kluba Tonijem Kanom, posle čega će sve biti jasnije.

Ovakav rasplet nije mogao da se nasluti kada je Ranijeri dolazio u klub. On je tada potpisao dvogodišnji ugovor u kojem nije bilo klauzule o raskidu saradnje u slučaju eliminacije u niži rang takmičenja. Tada je Kan Ranijerijev dolazak opisao kao „posao bez rizika“.

Navijači su još protiv Sautemptona pokazali da bi voleli da osvajač Premijer lige sa Lesterom ode, a uprkos svemu Italijan je jasno poručio da sam neće podneti ostavku.

Fulam se u ovom trenutku nalazi na deset bodova od sigurne zone, a do kraja šampionata ostalo je još samo deset kola. Teško da će Fulam uspeti da obezbedi bodove potrebne za opstanak jer samo u naredna četiri kola dolazi Čelsi, pa se ide u goste Lesterum, a onda dolaze Liverpul i Mančester Siti. Potom se ide na noge Votfordu, pa sledi gostovanje Evertona, odlazak u Bornmut, dolazak Kardifa, meč na terenu Vulvsa i u poslednjem kolu stiže Njukasl na Krejven Kotidž.

Dakle, gotovo nemoguća misija za Fulam...

Foto: Reuters


tagovi

Klaudio RanijeriSkot Parker

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara