""
""

Rašović: Bilo je napeto, ali nismo gubili glavu

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.05.13. | 21:06

"Bilo je stvari kojima sam zadovoljan, ali i onij kojima nisam, pa ćemo se truditi da protiv Radničkog iz Kragujevca poboljšamo vrline i elimionišemo mane", rekao je trener crno-belih

Izuzetno napet, ali ipak uspešan debi Vuka Rašovića na klupi Partizana. Crno-beli su u neočekivano uzbudljovom meču došli do veoma važnog trijumfa protiv niškog Radničkog i sačuvali dva boda prednosti na čelu tabele u odnosu na večitog rivala.
''Bila je dobra utakmica, znali smo da je Radnički opasna ekipa, koja zna da čuva loptu, i igrače koji ulaze iz drugog plana, pa smo tako i primili pogodak. Bilo je stvari kojima sam zadovoljan, ali i onij kojima nisam, pa ćemo se truditi da protiv Radničkog iz Kragujevca poboljšamo vrline i elimionišemo mane".

Da li Rašović zna kome je Volkov posvetio pogodak, odnosno da li je Mitrović njemu posvetio pogotke
"Ne znam kome je Volkov posvetio gol. Nisam siguran ni za Mitrovića, ali znam da je dao celog sebe u ovaj meč. Dosta je trčao, on je igrač u naletu, od koga može velike koristi da ima koristi Partizan, ali i reprezentacija. U jednom trenutku je bilo napeto, ali nismo gubili glavu, znali smo sta želimo, iako je postojao psihološki problem", rekao je trener crno-belih.

Izabrane vesti

Trener Radničkog Saša Mrkić mogao je da bude zadovoljan igrom svog tima u dobrom delu utakmice, ali ima za čim da žali.
"To je fudbal, imali smo zicer iz lepe akcije, ali je Stojkovic sjajno odbranio. Ne mogu da zamerim Ljubinkoviću, ali mogu zbog toga što smo dozvolili da nas Partizan na 1:1 uhvati na kontranapad. Uskoro nas očekuje novi Upravni odbor, dolaze novi ljudi, finansijska stabilnost. Nadamo se boljem Radičkom", zaključio je Mrkić.


tagovi

FK PartizanRadnički NišSaša MrkićSrbijavuk rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara