""
""

Rašović: Mnogo mi je krivo što Lazar i Mitar više nisu sa nama, sve bi bilo drugačije da su tu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.09.13. | 19:49

"Opet, s druge strane, ponosan sam jer je njihov napredak dokaz da dobro radimo i da posebno naša omladinska škola sjajno funkcioniše", poručio trener Partizana uoči puta u Užice na derbi meč 5. kola protiv Slobode

Fudbaleri Partizana u subotu od 20 časova gostuju u Užicu u derbiju petog kola Jelen Superlige! Crno-beli u četvrtak uveče odrađuju poslednji trening, a već u petak ujutru kreću na megdan Slobodi kako bi imali dovoljno vremena da se odmore i kvalitetno pripreme za važan okršaj. 

Trener srpskog prvaka Vuk Rašović svestan je težine zadatka koji je pred njegovim momcima i upozorava da će Beograđani do pobede stići samo ukoliko se budu borili više od rivala i imali veću glad za trijumfom.

Izabrane vesti

"Znamo za podatak da otkada se Sloboda reorgaizovala i otvorila novi stadion nismo osvojili tri boda u Užicu (remi i poraz). Zato ćemo se truditi da srušimo tu tradiciju. Čeka nas pun stadion i motivisan protivnik, ali znamo način kako da osvojimo čitav plen. Moramo da budemo borbeniji i motivisaniji od rivala".

Rašović je izneo niz komplimenata na račun Užičana i podvukao da dosadašnji rezultati tog tima nisu odraz njihovog pravog kvaliteta, a pogotovo ne trenera Stamenkovića.

"Sloboda nije krenula najbolje, ali stvaraju dosta šansi. Na njihovu žalost to se za sada ne vidi po rezultatima. Njihov trener je uspostavio sistem koji godinama primenjuje, a reč je i odličnom motivatoru, pa je činjenica da njegovu ekipu teško pobeđuju i Zvezda i Vojvodina i Partizan, koji slove za favorite. To nas tera na oprez".

Strateg crno-belih prokomentarisao je i formu najzvučnijeg pojačanja Erika Đembe Đembe, a na pitanje kako će reprezentativna pauza delovati na njega rekao je:

"Odgovor na to pitanje dobićemo u utakmicama koje slede. Ja verujemu u njega i siguran sam da može više da doprinosi. Očekujemo od njega bolje igre nego do sada"

Vuk Rašović bio je upitan i za rezultate Srbije u kvalifikacijama za SP, odnosno, novinare zanimalo kako gleda na vrlo dobre učinke njegovih doskorašnjih učenika - Lazara Markovića i Aleksandra Mitrovića.

"S jedne strane mnogo mi je krivo što Mitar i Lazar nisu sa nama, jer sa njima dvojicom sve bi bilo drugačije. Opet, s druge strane, ponosan sam jer je njihov napredak dokaz da dobro radimo i da posebno naša omladinska škola sjajno funkcioniše", zaključio je Rašović.

(foto: MN Press)


tagovi

FK PartizanSrbijaSuperligavuk rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara