"Vuk Rašović i Dragan Đurić"
"Vuk Rašović i Dragan Đurić"

Rašović: Neka bude kao kod Stanojevića! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.04.13. | 18:16

''Tada smo osvojili tutulu i ušli u Ligu šampiona, verujem da bi nešto slično moglo da se ponovi'', rekao novi trener Partizana i dodao da će se ''momci sresti sa nekim novim metodama rada, moraće da ih prihvate i da se žrtvuju za zajedničke ciljeve''

 

Vuk Rašović i Dragan ĐurićNovi trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas da, iako ne dolazi u idealnom trenutku za klub, veruje da je spreman za izazove koji ga čekaju i istakao da je uveren kako će crno-beli odbraniti šampionsku titulu.
Počastvovan sam što mi je klub ukazao poverenje, da ne verujem u sebe i u ekipu ne bih se ni prihvatao posla. Šansa ne bira vreme, ali voli spremne. Verujem da sam spreman za ono što nas čeka. Očekujem da u narednih pet kola, uprkos svemu, potvrdimo kvalitet i osvojimo titulu“, rekao je Rašović u prvom obraćanju novinarima na stadionu Partizana.

Izabrane vesti

On je naveo da dobro poznaje sadašnju ekipu Partizana i dodao da je sa većinom igrača sarađivao dok je bio šef stručnog štaba Teleoptika i pomoćni trener crno-belih.
Neće biti lako pokrenuti ekipu u ovom trenutku, ali se od ranije veoma dobro poznajemo. Momci će se sresti sa nekim novim mojim metodama rada, moraće da ih prihvate i da se žrtvuju za zajedničke ciljeve“.

Partizan je u poslednjih mesec dana ispustio devet bodova prednosti i sada ima samo dva boda viš od drugoplasirane Crvene zvezde, zbog čega su crno-beli raskinuli saradnju sa dosadašnjim trenerom Vladimirom Vermezovićem.
Dugo sam bio pomoćnik u prvom timu, i tada smo imali dosta turbulencija. Partizan ima odličnu ekipu i još uvek smo u pozitvnoj situaciji jer imamo dva boda prednosti, a i večiti derbi igramo na svom terenu. Sećam se 2010. kada je takođe došlo do promene na klupi i kada sam sa Stanojevićem bio u stručnom štabu. Tada smo osvojili tutulu i ušli u Ligu šampiona, verujem da bi nešto slično moglo da se ponovi“, rekao je Rašović i rekao da je u ovom trenutku najvažnije da spremi ekipu za meč sa niškim Radničkim, u četvrtak.

Kao jedan od prvih poteza, Rašović je najavio razgovor sa svim igračima u ekipi i najavio da će se potruditi da crno-beli igraju brzo i napadački.

Rašović je karijeru počeo u Partizanu za koji je odigrao 209 utakmica i postigao 12 golova. Igrao je i za Rad, Slaviju iz Sofije, Krila Sovjetov i američki Kanzas siti. Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je pet utakmica. Bio je pomoćnik Slaviši Jokanoviću, Goranu Stevanoviću i Aleksandru Stanojeviću na klupi crno-belih, a 2011. godine postao je prvi trener Teleoptika.

 

(FOTO: Star sport)


tagovi

fudbalFK PartizanSrbijaSuperligavuk rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara