"Stevan Miković (desno)"
"Stevan Miković (desno)"

Razjareni Steva Majami: Mićko ne igra zbog Saletovog menadžerisanja

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.03.13. | 10:24

"Mijailović je zdrav kao dren. Laž je da ne igra jer ga bole leđa", kaže mendadžer mladog veziste za Sportski žurnal

 

Stevan Miković (desno)Menadžeri ponovo dižu prašinu u Ljutice Bogdana! Ovaj put u liku Stevana Mikovića, poznatijeg pod nadimkom Steva Majami, koji je besan zbog odluke Aleksandra Jankovića da Srđana Mijailovića ni na trećoj uzastopnoj utakmici ne uvrsti ni na spisak od 18 kandidata za prvi tim.

Izabrane vesti

Ono što je posebno razjarilo Mikovića je Jankovićevo obrazloženje da Mijailović ima problem sa leđima. Miković u izjavi za Sportski žurnal tvrdi da je to laž i da je pravi razlog “menadžerisanje“ šefa struke?!
Mijailović je zdrav kao dren. Laž je da ne igra jer ga bole leđa. Istina je da nije u kombinaciji jer se ne uklapa u varijantu menadžerisanja Aleksandra Jankovića. Od prvog dana saradnje Mijailović ima problem sa Jankovićem. Nije ga zvao ni u mladu reprezentaciju Srbije, a kontaktirao je i njegovog oca i predložio mu da prihvati sistem menadžerisanja što ovaj nije hteo. Sklanjanje iz tima je počelo i sada je definitivno skrajnut“, ističe Miković u izjavi za Žurnal.

Miković dalje navodi da je uveren da u ovom slučaju nema govori o slobodnoj proceni trenera da za Mijailovića jednostavno nema mesta u timu.
Ovo definitivno nije fudbalska priča. U pitanju su klasični interesi. Mijailović neće odigrati ni minut dok je Janković trener. Ne razumem samo kako mu sportski deo uprave Crvene zvezde dozvoljava takvo mešetarenje. Pa Mijailović je zbog ovakvog odnosa Jankovića izgubio i status A reprezentatica. Jedini je igrač za koje je postojalo ozbiljno interesovanje. Srozali su mu cenu sa dva miliona na 150.000 evra. Umesto da ga puste da igra u pokušaju da mu je podignu na pet ili 15 miliona. Totalno su ga unazadili kao igrača. Kad se vidi šta se radi nije ni čudo što nema modela da se dug kluba smanji“.Srđan Mijailović

Miković je, takođe, “udario“ i na sportskog direktora Zoran Stojadinovića zbog dovođenja Luisa Garida. Iako, doduše, nije imenovao Stojadinovića.
“Najmanje je bilo potrebno pojačanje na poziciji zadnjeg veznog gde Zvezda ima dva reprezentativca. Doveden je fudbaler iz inostranstva koji mora da igra. Neverovatno“, zaključio je Miković, koji radi za agenciju LIAN Sports u vlasništvu Falija Ramadanija.

Došlo vreme da menadžeri dele lekcije o menadžerisanju.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Aleksandar JankovicFK Crvena zvezdaSrbijaSrđan MijailovićStevan MikovićSuperligaZoran Stojadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara