""
""

Ren dreši kesu: Na spisku želja i srpski reprezentativac

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.01.18. | 13:53

Trojica igrača označena kao prioritet u zimskom prelaznom roku

Francuski Ren je odlučio da odreši kesu ove zime i ozbiljno pojača svoje redove za nastavak prvenstvene trke. Kako pišu tamošnji mediji, član tamošnje Lige 1 odredio je trojicu primarnih igrača u aktuelnom prelaznom roku, a to su Ričmond Boaći iz Crvene zvezde, Etebo Ogenekaro iz Feirensea i Nemanja Radoja iz Selte.

Izabrane vesti

Dok se o Boaćiju i razlici od 1.000.000 evra već mogli da čitate na našem portalu, na čije se informacije pozivaju i Francuzi, Nigerijac i srpski reprezentativac su nova imena na Renovoj listi.

Francuzi ističu Radojinu želju da zaigra na Mundijalu u Rusiji. Posle problema sa kolenom na početku sezone, srpski vezista je izgubio mesto u startnoj postavi Selte, pa je zabeležio samo dva starta u sezoni i to pre povrede, dok je Francuzima takav profil igrača baš potreban. Srpski fudbaler ima ugovor do leta 2019. godine i klauzulu od 20.000.000 evra, a Selta je prošlog leta odbila nekoliko ponuda u visini od 10.000.000 evropskih novčanica.

Istu dužinu ugovora ima i Etebo Ogenekaro. Krilni napadač, koji može da se snađe i na poziciji “lažnog napadača” postigao je četiri gola na 16 utakmica u Primeiri. Za negovo ime se sredinom decembra povezivao i Porto, pominjalo se i obeštećenje od 10.000.000 evra, ali transfer navodno nije odobrio strateg portugalskog velikana Seržo Konseisao.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

EvropaFrancuskaLiga 1Nemanja RadojaOgenekaro EteboRenSelta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara