""
""

Repriza derbija na Marakani: Zvezda opet tukla Partizan 1:0!

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.11.13. | 11:58

Nepuna 24 sata nakon okršaja seniora, na našem najvećem stadionu odigran je meč Omladinske lige Srbije između crveno i crno-belih, a ishod je bio identičan! Meč odlučio supertalentovani Luka Jović

Nepuna 24 sata nakon velikog derbija seniora, na travu Marakane istrčali su omladinci dva najveća srpska kluba, a ishod je bio isti! Lider Omladinske lige Srbije, Crvena zvezda, slavila je rezultatom 1:0 protiv Partizana, čime je ulepšan sinoćnji trijumf njihovih starijih kolega. 

Pobedu ekipi Nebojše Maksimovića doneo je supertalentovani Luka Jović pogotkom u 54. minutu utakmice. Mladi napadač, koga smatraju najtalentovanijim napadačem koji se pojavio u Zvezdinoj omladinskoj školi u poslednjih 20 godina odlično se snašao u šesnaestercu, postavio nogu na pravo mesto nakon jednog centaršuta i potvrdio da ima sjajan njuh za gol.

Izabrane vesti

Iako najmlađi na terenu, sa svega 15 godina, Jović je bio najveća opasnost za tim Partizana. On je u finišu meča čak pogodio i prečku nakon strašnog šuta sa desetak metara. Treba pomenuti da je okvir gola crno-belih pogodio i vezista Ristić.

Zvezda je, dakle slavila minimalno, međutim, po prikazanom na terenu zaslužila je i ubedljiviju pobedu, s obzirom da gosti nisu bili konkurentni nijednog trenutka. Oni čak nisu uspeli da stvore niti jednu šansu za gol, kao uostalom ni seniori...

Zvezda će zahvaljujući ovoj pobedi zadržati lidersku poziciju sa 26 bodova, dok crno-beli ostaju u donjem delu tabele sa svega 10.


tagovi

FK Crvena zvezdaomladinciFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara