""
""

Ristovski: Ekspres povratak u Superligu

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.04.13. | 16:19

„Nadam se da ćemo uspeti da zatvorimo finansijsku konstrukciju i da će nam i grad pomoći“, rekao trener Smedereva posle pobede nad BSK (2:0)

 

Novi trener fudbalera Smedereva Ljubomir Ristovski izjavio je da je pobeda u minulom kolu protiv BSK-a iz Borče (2:0), prva posle više od godinu dana u Superligi, najlepša moguća nagrade za sve u klubu i veliki podstrek za budućnost.

Izabrane vesti

Nije lako raditi i trenirati u besparici, logično je da u takvim uslovima ni moral igrača nije na najvišem nivou i upravo u tom kontekstu ova pobeda nam svima mnogo znači: od igrača, preko stručnog štaba, ekonoma, svima u klubu. Sad je mnogo lakše i ovaj trijumf biće nam veliki podstrek do kraja sezone, ali i za narednu, u kojoj se nadam ekspresnom povratku u Superligu“, rekao je Ristovski Tanjugu.

On je dodao da nijednog trenutka nije razmišljao da odbije ponudu Smederevaca, iako je znao da dolazi u ekipu koja je već ispala.
Prihvatio sam da preuzmem klub, da do kraja sezone snimim situaciju, vidim na koje igrače mogu da računam sledeće sezone. Nadam se da ćemo uspeti da zatvorimo finansijsku konstrukciju i da će nam i grad pomoći. Smederevo je, ipak, klub sa tradicijom, ne tako davno osvajač Kupa i učesnik evropskih takmičenja“, podsetio je Ristovski.

Smederevo je četvrti superligaški tim u kojem radi ovaj mladi stručnjak, prethodno je sedeo na klupi Spartaka iz Subotice, Vojvodine i Novog Pazara.

Smederevci u 26. kolu Superlige, naredne subote, gostuju Donjem Sremu.

 

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

fudbalLjubomir RistovskiSmederevoSrbijaSuper ligaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara