Rivers dao obećanje i otkrio šta je shvatio letos, Jokić poručio Amerima da će tek videti pravog Bobija

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.10.18. | 12:22

Pljušte pohvale na račun srpskog diva posle odlične partije na staru sezone

Što je mogao da uradi za 17 minuta na parketu, uradio je!

Boban Marjanović je na maestralan način iskoristio šansu koju mu je sinoć pružio Dok Rivers protiv Denvera. Upisao je 18 poena i osam skokova, pogodio svih šest slobodnih bacanja i promašio samo dva od osam šuteva iz igre. Nekoliko puta je zakucao loptu u koš, a stigao je i da pokvari obruč?!

Izabrane vesti

Ipak, raspoloženi zemljak Nikola Jokić je sprečio Marjanovića da bude junak pobede Los Anđeles Klipersa. Jokić je ubacio 21 poen, pogađao ključne poene i doneo trijumf Nagetsima.
“Pogodili smo važne šuteve i branili se dobro kada je bilo potrebno. Kada smo agresivni i idemo na koš, onda je sve lakše. Pokušili smo neke lopte kada je bilo bitno, ali nismo bili baš dobro u skoku. Moramo da budemo više fokusirani u završnici i da dolazimo do pozicije sa kojih lakše poentiramo i da razmišljamo ispravno“, rekao je Jokić posle meča.

Somborac je potom prokomentarisao i Marjanovića partiju.
“Jeste li videli tog momka? Ogroman je, talentovan, ima osećaj i razume igru. Nije samo veliki čovek koji zakucava, on razume igru. Ako bude dobio priliku da više igra, pokazaće ljudima šta ume“, rekao je Jokić.

Trener Klipersa Dok Rivers je u nekoliko navrata prošle sezone bio na meti kritika jer Marjanoviću nije dao veću minutažu.Otkrio je zbog čega ima dozu neopverenja u Srbina.
“Sa njim – govorim sa trenerskog stanovišta - toliko si zabrinut zbog onoga što ne može da uradi, nasuprot onome što može da uradi na terenu. Mislim da njegove mogućnosti nadmašuju njegove nemogućnosti. Tako se postaje momak koji stalno igra”, otkrio je Rivers.

Posle sinoćne partije je jasno da će Rivers ove sezone ipak ozbiljnije računati na njega
“Nadamo se da će igrati svaku utakmicu. Na treninzima ovog leta smo imali priliku da vidimo kakav je napadač i shvatili smo ‘Čoveče, pa on to može’! Kada dođeš u trejdu usred sezone, nemaš sigurnost i samopouzdanje, a nemaš ni vremena da radite na stvarima. Mislim da su mu pripeme mnogo pomogle. Boban je sada zaslužio da igra – rekao sam to i prošle nedelje. Igraće svake večeri i nastaviće da bude na terenu kada igra dobro. Posle su se oni prilagodili, napadali ga na drugoj strani terena i naneli nam štetu. Možda smo ga malo predugo zadržali, ali generalno je bio senzacionalan”, rekao je strateg Klipersa.

A šta kaže Bobi…  
“Neprijatan poraz jer nam je bilo jako lepo na terenu. Zabavaljali smo, domaći navijači, prvi meč u sezoni… Mogao je u prvi plan da iskoči i neko drugi. Večeras sam to bio ja, sledeće noći će biti neko drugi. Sve bi bilo mnogo lepše da smo pobedili. Sad bi se smejali, šalili i pričali neke lepe stvari”, rekao je Marjanović posle utakmice.


tagovi

Dok RiversBoban MarjanovićNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara