""
""

Robert Levandovski i Real Madrid? Ima tu nešto...

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.02.16. | 11:28

Agent poljskog golgetera se malo izlanuo...

Robert Levandovski u Realu? Sve je počelo kao teorija velike transformacije koja se sprema u Kraljevskom klubu, a onda su priče postale sve učestalije i konkretnije... Prvo je počasni predsednik Bajerna Franc Bekenbauer po prvi put javno rekao da je Levandovski zaista kandidat za navalu Reala, a onda se menadžer nezaustavljive gol mašine, Cezar Kuharski, malo izlanuo tokom ceremonije dodele nagrade za fudbalera godine u Poljskoj. 

Izabrane vesti

Perez spremio megalomanski plan da izvuče Real iz krize! Ronaldo i Benzema - out, Azar, Aguero, Levandovski, Morata - in!

Naime, Kuharski je u ime Levandovskog primio nagradu, pošto je Poljak imao obaveze u meču sa Bajerom iz Leverkuzena, a u bekstejdžu je tokom razgovora sa voditeljem programa rekao da ima nade da se transfer zaista ostvari.
"Ima li nešto između Reala i Levandovskog? Da, ima tu nešto...", ostao je nedorečen Kuharski, a ovu izjavu prenela je ugledna poljska televizija Polsat Sport, koja je takođe prenosila svečanu ceremoniju na svojim kanalima. 

Bajernov dijamant na aukciji: Ko ima 93.000.000 evra za Levandovskog?

Ovih dana Nemačkom kruži priča da Levandovski navodno ucenjuje Bajern kada su u pitanju stavke u novom ugovoru. Najbolji strelac bavarske mašinerije traži znatno veća primanja kako bi ostao na Alijanc Areni, a dosadašnja plata iznosi mu oko 9.000.000 evra (ugovor do juna 2019. godine). Šuška se da je Real spreman da jednom od najboljih napadača današnjice ponudi platu od čak 18.000.000 evra godišnje, što bi svakako zadovoljilo njegove apetite, a u slučaju da se transfer ostvari postao bi najskuplje plaćeni poljski igrač svih vremena, ali i na svetu! Jer, u igri je cifra od oko 90.000.000 evra

Već je jasno da je pred nama pakleno leto...

MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŠpanijaRobert LevandovskiReal MadridPrimeraNemackaEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara