Rokada na Islandu

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.07.18. | 10:25

Keflavik se vraća u drugu, Akranes u prvu ligu

Najgori napad, najgora odbrana, nijedna pobeda na 11 utakmica, samo tri osvojena boda... Keflavik je zreo za odstrel! Tačnije, povratak u drugoligaško društvo na Islandu, samo godinu dana pošto se domogao elite. U zaostaloj utakmici 10. kola, Keflavik gostuje Vikinguru (20.30), koji je uhvatio ritam posle serije promenljivih izdanja i na protekla četiri meča upisao tri pobede.

Ako uzmemo u obzir činjenicu da su pomenuti trijumfi Vikingura bili protiv nominalno slabijih protivnika (Filkira, KR Rejkjavika i Vestmaneje), kec se ne dovodi u pitanje. Pogotovo što su fudbaleri Keflavika nanizali četiri poraza bez postignutog gola i što bi se domaćin ovom pobedom popeo na petu poziciju, kojom bi zadržao šanse za titulu. Istina, to je nerealan scenario... Ali, Island je to.

Izabrane vesti

Što se jedinog meča iz druge lige tiče, Tortur dočekuje Akranes, koji želi ekspresno da se vrati u najviši rang. Tortur je izgubio sva četiri meča na svom terenu, kapituliravši dva ili tri puta na svakom od njih. Akranes ima najjaču defanzivu, i uz vrlo dobar napad ima čemu da se nada. Ukoliko opravda status favorita i ostvari zacrtani cilj, Akranes će se popeti na lidersku poziciju.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:30 4504 ISL 1 Vikingur - Keflavik ki 1 1,55
Pet 21:15 4514 ISL 2 Throttur R. - Akranes ki 2 1,67
Ukupna kvota2,59

Foto: Shutterstock


tagovi

Island 1Island 2sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara