""
""

„Ruski čovek“ iz Zvezde grmi: Ispali smo neozbiljni, fudbalski klub dobija 500.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.07.16. | 09:17

„Taj novac smo tražili od Gasproma kako bismo pomogli fudbalerima da urade nešto značajno u Evropi“, poručio predsednik Sportskog društva Petar Škundrić

Ruski čovek želi da stavi tačku na veliku aferu koja je prodrmala temelje zdanje u Ljutice Bogdana. Predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić obećao je da će fudbalski klub u najkraćem roku dobiti 500.000 evra od generalnog sponzora Gasproma.

Ruski naftni gigant uplatio je pomenutu sumu na račun Sportskog društva kao donaciju za fudbalski klub, ali je taj novac ispario sa računa. Usledila je reakcija predsednika Svetozara Mijailovića i konstatacija da je budućnost fudbalskog kluba bila ugrožena zbog samovolje pojedinih ljudi iz Sportskog društva.

Izabrane vesti

Međusobne optužbe prekinuo je Petar Škundrić, inače čovek vrlo blizak ruskoj kopaniji. On je u razgovoru za Informer poručio da će novac uskoro stići na pravu adresu.
„Rešićemo problem što pre, jer ne smemo da ispadamo toliko neozbiljni pred generalnim sponzorom. Lično sam urgirao kod rukovodilaca Gasproma da fudbalski klub dobije 500.000 evra kako bi rešio problem sa licencom. Možete da zamislite kako sam se osećao kada sam čuo da je taj novac nestao. Morao sam da obećam ljudima iz Gasproma da će problem biti rešen“, poručio je Petar Škundrić u razgovoru za Informer.

On je naglasio da nije upoznat sa svim činjenicama i da ne zna ko je u pravu.
„Nisam pratio do detalja šta se dešava, samo su me iz sportskog društva obavestili da je novac legao i da je sve potrošeno. Oni tvrde da je sve otišlo zbog blokade računa, dok iz fudbalskog kluba misle da je deo raspoređen i ostalim klubovima. Činjenica je, međutim,da smo od Gasproma tražili taj novac kako bismo u ovom trenutku pomogli isključivo fudbalskom klubu.“

Ponovio je da je donacija bila namenjana jedino i isključivo fudbalskom klubu.
„Lično sam urgirao u Gaspromu da se domah uplati ta donacija. Naš fudbalski klub je na dobrom putu da konačno nešto napravi kvalitetan rezultat u Evropi“, završio je priču za Informer Petar Škundrić.

(Foto Star Sport)


tagovi

Zvezdan TerzićSrbijaPetar ŠkundrićGaspromEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara