"Rikardo Sa Pintu"
"Rikardo Sa Pintu"

Sa Pintu: Sanjam punu Marakanu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.03.13. | 21:20

Novi trener Zvezde poneo pozitivne utiske sa debija na klupi crveno-belih

 

Rikardo Sa PintuTrijumfalan debi Rikarda Sa Pintua na klupi Crvene zvezde i ohrabrujuć početak Portugalca u srpskom fudbalu, iako se ne može reći da je njegova ekipa protiv Radničkog 1923 odigrala na željenom nivou. Ipak, pobedi se u zube ne gleda, ali je Sa Pintu svestan da je pred njim još dosta posla.
Nismo imali mnogo vremena tako da ekipa još ne igra onako kako bih želeo. Sporo smo prenosili loptu, nismo koristili prostor i tu moramo mnogo”, istakao je Sa Pintu posle pobede od 2:0 i nastavio u dahu:
Bili smo bolji u drugom poluvremenu, jer nam je gol podigao samopouzdanje. Prethodno nas je moje insistiranje na strpljenju  odvelo u sporu igru. Želim da igramo kao u prvih 25 minuta drugog dela kada sm bili agresivni, pokrivali prostor”.

Izabrane vesti

Najpozitivniji utisak koji je Sa Pintu poneo sa debija nije se odnosio na sam teren, već na tribine i podršku navijača Zvezde.
Neverovatno! Nikad nisam video ovakav ambijent. I u Sportingu imamo dobre navijače, ali nosim sjajne utiske. Želim da se zahvalim navijačima, jer su bodrili tim svih 90 minuta. Sanjam da jednog dana napunimo Marakanu".


tagovi

FK Crvena zvezdaRikardo Sa PintuSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara