"Luan"
"Luan"

Samp otima Spartaku kapitalca ispred nosa! I sve zbog Šikove prodaje u Inter...

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.08.17. | 09:35

Golgeter iz Gremija na pragu stadiona Luiđi Feraris, iako ruski šampion nudi više

Luan

Činilo se da je bitka izgubljena, ali Sampdorija se izgleda diže iz pepela i na stadion Luiđi Feraris dovodi pojačanje od 20.000.000 evra! Tačnije, otima moskovskom Spartaku kapitalca, uprkos tome što ruski šampion za brazilskog golgetera Luana nudi gotovo četiri miliona više! 

Izabrane vesti

Tako bar tvrdi brazilski ESPN, koji je nedavno prvi objavio da je Filipe Kutinjo zatražio da ode iz Liverpula (mediji na Ostrvu potvrdili dva dana kasnije). Isti izvor tvrdi da je razlog zbog kojeg Gremio pristaje na ponudu iz Đenove opcija da Luan dođe tek 1. januara. Zbog toga je, navodi se, Gremio već načelno prihvatio sve uslove kupovine, a i sam Brazilac, inače prava golgeterska mašina, želi da karijeru nastavi na Apeninima. Smatrajući da će tako brže da raskrči sebi put do zvezda. 

Samp će za ovaj posao iskeširati rekordnu sumu novca. A transfer će isfinansirati od prodaje Patrika Šika u Inter! Brojni italijanski mediji objavili su juče da je postignut dogovor dva kluba na posao vredan 35.500.000 evra. To je za čak 5.500.000 evra više od novca koji je Juventus trebalo da izdvoji prošlog meseca. Ali, transfer je propao zbog Šikovih problema sa srcem, pa u klubu nisu želeli da rizikuju. 

Inter, s druge strane, želi! Poslednji rezultati pregleda srca ukazuju da se Šikov problem polako sanira i da terapija radi svoj posao. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Spartak MoskvaSerija ASampdorijaRusijaPremijer ligaLuanItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara